Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetagama

kobitki ile wydajecie na bielizne??

Polecane posty

Gość biusciasssta
Nie ok, marna podróbka Panache Sienny. A rozmiarówka "powalająca" :D

Ja z kolei nienawidzę beżowej bielizny. Kojarzy mi sie z babcinymi barchanami :p

Dopóki byłam nieuświadomiona, że obwody są od 60, a miseczki nie kończą się na D, kupowałam staniki tak za 15-20zł. Niedawno odkryłam, że obwód muszę mieć 60 lub 65 i skończyło się takie kupowanie, kupuję teraz staniki na allegro za 50,60zł, bo jeszcze na takie za 120 zł w porządnym sklepie mnie nie stać. :)

Ja inwestuję w bieliznę ( chociaż oczywiście z umiarem) ponieważ wiem, jak wygodna bielizna może mieć wpływ na nasze ciało, biust, etc. Odradzam wszystkim kupowanie chińskich staników za 15 zł. Nie daj może jak jeszcze nie są dobrze dopasowane....

Gość ABCbielizny.pl
Wszystko zależy od tego gdzie kupujemy bieliznę,jeżeli w sklepach internetowych to z pewnością wychodzi o wiele taniej. Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupami,to zapraszam na www.abcbielizny.pl

jakbym miala miseczke A lub B to moze i bym nosila staniki z H&M i sie cieszyla ze sa tanie, latwodostepne i fajnie wygladaja niestety mam troche wieksze piersi, a jestem szczupla wiec mam rozmiar 65 F, G, jeden nawet H uprawiam bardzo duzo sportu (jestem instruktorka) wiec moje piersi musza byc BARDZO dobrze trzymane i material nie moze sie rozciagac (nie uznaje tych sportowych stanikow bo one w ogole nie trzymaja) wiec w staniki inwestuje duzo. gdybym znalazla jakas tania dobra firme i pania ktora sie na tym zna, bardz chetnie wydawalabym mniej moj najdrozszy stanik kosztowal 240 zl, i byl robiony na zamowienie. piersi w nim wygladaja nieziemsko, jak skacze czy biegam to zostaja na miejscu itd) a reszta to Freya Samantha Kris i takie inne. ok 160 zl, czasem mniej czasem wiecej moj ulubiony sklep to Li Parie ( w warszawie na chmielnej i w zlotych tarasach). babki dobieraja rewelacyjnie staniki i maja PRZEOGROMNY WYBOR. plus teraz mam 20% znizki :)