Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**cream**

frufru jestes spoko pamietaj o tym

Polecane posty

nie wiem czemu cie obrazają jezeli miałas duzo facetów przed obecnym to jest to sprawa twoja i obecnego faceta a nie ludzi z kafe więc nie wiem po co oni sie osmieszają wyzywając ciebie

omg tego sie nie spodziewałam dzieki cream ;) zresztą - oni mnie nie obrażają, bo ja się po porstu nie czuję urażona. trzeba o wiele więcej niz kafeteryjna pomarańcza żeby naruszyć moją samoakceptację i wewnętrzny spokój :)

juz pisałam nieraz. ale mogę jeszcze, czemu nie. moj mąż jest moim dziesiątym.

Gość frufru jest spoko
bo jest wierna i nie leci na hajs. inna sprawa, ze jak lekarka na hajs nie leci to wrecz dziwne, bo takie gardza zwyklymi facetami

"no i dobrze jemu to pasuje tobie tez zyjcie sobie dobrze" tajest panie kapitanie!! :)

Gość frufru jest spoko
ja cie frufru pozdrawiam, zlota z ciebie kobieta. nie lecisz na kase, prawko i auto i to sie ceni

Fru się nie przejmuje wyzwiskami zjebanych hipokrytów z kafe:classic_cool: Cream dlaczego zepsułeś kafe?

Gość Naprawcie to kafe!!!!!!
Ale frajer!

"powaznie??? był prawiczkiem" no był :D ale juz dawno nie jest :D "frufru jest spoko - ja cie frufru pozdrawiam, zlota z ciebie kobieta. nie lecisz na kase, prawko i auto i to sie ceni" no miło mi normalnie :)

Gość frufru jest spoko
ja tam jestem w stanie 10 partnerow przebolec. za to strasznie patrze na wyksztalcenie kobiet, wiec taka lekarka jak ulal dla mnie

jestesmy małżeństwem umiarkowanie młodym, kilka lat razem. nic mi nie wypominał bo po pierwsze mój mąż uważa że dorosli ludzie mają prawo robić co chcą, wlączając w to potrzeby seksualne. byle tylko nie krzywdzic innych, a po drugie nie spowiadałam mu się z mojego pożycia seksualnego.

Gość a ja myslalem
ze doswiadczone prawiczkow nie chca

Gość moj jest moim
piątym partnerem seksualnym, On sam był prawiczkiem. Nie ma do mnie żadnego żalu, układa nam się wspaniale...rowniez jestesmy kilka lat po ślubie. Także, jak widać, na szczęście w życiu realnym mniej takich zdziwaczałych prawikow jak na Kafe :P

Gość ty cream jestes tak tepy
ze zadna cie nie zechce zakladaj wiecej kretynskich topikow

Gość do moj jest moim
a skad wiesz, ze na poczatku go to nie bolalo?

Gość asdadd
kłamią, że im to nie przeszkadza, żeby wam nie robić przykrości

"offerma - pewnie na studiach szalala" a nie, na pierwszym roku poznałam takiego jednego, na początku drugiego zostalismy parą i bylismy nią przez ponad 3 lata. wiec przez studia to sobie nie poszalałam :) "nosz kurva - prawiczek i kropka znowu podszywasz sie" prawik by sie chyba nie podszywal, tylko normalnie pogadał ze starą "znajomą"? :) w sumie przeciez go lubiłam :) "**cream** - ja bym nie mógl ozenic sie z pierwszą laską" ja z pierwszym facetem tez bym nei mogła ;)