Gość kasa a związek Napisano Kwiecień 7, 2010 Mam 21 lat, studiuję dziennie, dostaję stypendium, rodzice mi pomagają, tzn dostaje jakieś tam kieszonkowe na drobne wydatki - ktore zazwyczaj wydaje na mojego faceta, kupuje cos do mieszkania, na obiad, jak gdzieś wyjdziemy 1 wyrywam się do kasy zeby za nas zapłacić. On jest ode mnie starszy, ma dobrze płatną pracę - nie pozwala mi za siebie płacić a jesli już to zrobię to robi mi awantury. Kiedyś rozmawiałam z nim na ten temat - powiedział ze dla niego taka sytuacja nie jest problemem, on zarabia a ja się ucze i to jest ok - co innego gdybym nic nie robiła. Głupio mi z tym wiec postanowiłam poszukac sobie na wakacje pracy - i tu pojawił sie kolejny problem - on bierze sobie wolne 2 tyg w sierpniu i juz planuje wyjazd - wspolny, za granicę. A mnie po 1 nie stać (płace za szkołę, a wiekszośc kasy wydaje na drobne rzeczy dla siebie). Powiedziałam jak sprawa wygląda to nic nie odpowiedzial ale widziałam że mu to nie na reke... wiem, ze marzy o tym wyjeździe, bo od 2 lat nie mial praktycznie wolnego i nigdzie nie wyjechał. Prawde mowiac nie wiem co zrobic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach