Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia270

smutno mi, nie bede miec dziecka

Polecane posty

Gość niestety takie sa realia
Nie dziekuj, nic pozytywnego nie wnioslam ani do tematu ani tym bardziej swiatelka nadziei dla Ciebie :( Ja zadnej iskierki nadziei nie widze. Chyba, ze wygramy w totka, chociaz juz przestalam nawet probowac od kiedy podniesli ceny ;)

Gość amelia270
bardziej mysle o tym, ze ejstem coraz starsza i mogę miec problemy z zajsciem i donoszeniem ciaży A przede wszytskim chcę urodzić zdrowe dzieko, a po 30stce szanse na wady genetyczne wzrastaja.

Gość matka normalna
ja z tego powodu nie będe mieć drugiego dziecka. Mamy 2500 na 3 osoby. Opłat 900 zł, reszta na życie, żyjemy bardzo skromnie, kupuje uzywane ubrania, ale jesteśmy szczęśliwi. Miliony ludzi tak żyje i też nie sa jakoś mega nieszczęsliwi w życiu. Jesli masz co jeść, dach nad głowa i w co ubrac dziecko,a do tego się kochacie to inne materialne potrrzeby nie sa już tak istotne.

to ważne ile mąż zarabia, mam 8 miesięczne dziecko siedzę z nim w domu i wiem jakie są to koszta, może jemu ale też tobie wydaje sie że nie dacie sobie rady

Gość matka normalna
wkoooorwia mnie kafe, beznadziejnie działa

Gość nic nie widac na drugiej
stronie :O no co z ta kafe :O

Gość niedługo mama
Czytam co piszecie i tak sobie myślę, ze tak naprawdę to nie my o wszystkim decydujemy. Ja mam dobra pracę jestem na l4 od początku ciąży. Męża pensja tez ok. Zdecydowaliśmy się na dziecko i powiem Ci Autorko, że nigdy w pracy nie zaznałam tyle szczęścia i satysfakcji co np. na usg kiedy mogłam zobaczyć nasze Maleństwo. Nie mogę mieć pewności, że kiedy wrócę do pracy wszystko będzie ok, że zawsze będziemy mieli zdrowie, pieniądze, szczęście. Ty też nie. Ale próbować trzeba. Myśląc tymi kategoriami nigdy się nie zdecydujecie.