Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madelenaaka21

kolor włosów :)

Polecane posty

Gość madelenaaka21

witam , 2 tyg temu zmienilam kolor włosów , uzyłam szamponetki koloryzującej palete (ciemny brąz) zmywalny do 6-8 myć, kolor prezentował sie bardzo ładnie na moich wlosach ale troszeczke sie juz zmył , dlatego chcialabym ponownie zafarbować wlosy szamponetką koloryzującą do 8 myć ale z serii JOANNA kawowy brąz Pytanie moje : czy śmiało moge odświeżyc kolor???? farbując ta własnie szamponetką , czy nic sie niestanie z moimi wlosami ??? na wlosach mam jeszcze troche kolorku po tamtej koloryzacji. doradzcie proszę mój naturalny kolor włosów to ciemny bląd pozdrawiam :)

Gość T.S.D.
a nie możesz użyć tej samej szamponetki co wczesniej? chociaz jak podobny kolor, w dodatku zmywalny to powinno byc ok

Gość madelenaaka21
przepraszam za błędy ;) * blond

Gość madelenaaka21
kupiłam w drogerii szamponetki koloryzujące JOANNA multi efect kawowy brąz (obrazkowo taki sam kolor jak palete) chce wyprubowac joanna

Gość T.S.D.
to nie jest trwala koloryzacja, wiec w razie czego szybko sie zmyje, poza tym odcien zblizony wiec wg mnie bedzie ok :)

Gość madelenaaka21
czy poczekac az ten kolorek zejdzie całkowicie , i wtedy nalozyc szampon joanna color efect ??? hmmm?