Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka5250

problemy z trawieniem czy coś poważnego?

Polecane posty

Gość Lilka5250

mam 19 lat, mam stresujaca prace i kłopoty z trawieniem. Czesto mam zaparcia, czasem nie wyprozniam sie nawet do tygodnia a czasem codziennie ale tylko przez kilka dni. Czasem mój kał jest bardzo rzadki jak biegunka. Raz na jakis czas mam tak ze kłuje mnie w brzuchu podczas jedzenia lu zaraz po jedzeniu. Czesto bulgocze mi w brzuchu po jedzeniu i wzdyma mnie, sczegolnie gdy jem bez popicia lub po nocy po alkoholu.Poza tym mam czkawke po gazowanym. Ostatnio mam nieswiezy oddech pomimo zdrowych zebow i wlasciwej higieny, a nigdy nie mialam problemow z nieswiezym oddechem. Zawsze szybko jem i pije gorace i zimne napoje. Ostatnio mam tez zaburzenia apetytu. Pije duzo wody bo lubie i czesto mnie suszy.Nie wiem czy to ma zwiazek ale jestem senna, wyczerpana, miewam migrene i bóle głowy (czasem mam pulsujacy ból głowy) Poza tym mam okragły brzuszek i skłonność do tycia ale mam wage w normie. Czasem tez mam lęki tzn. lękam sie byle czego np. odgłosu dużego samochodu . Czy to jakas choroba?

Gość co ma styl do tego
to napewno lialus pompeus distictus

Gość zirkan1
Nie lekceważcie problemów z trawieniem takie coś może być początkiem np. refluksu żołądkowego, a jeżeli tak to Was czeka nie przyjemne badanie zwane gastroskopią... zawsze można sobie też pomagać jakimiś tabletkami wspomagającymi trawienie np. Cholestil Max jest bez recepty i z tego co wiem pomaga wielu osobom, może akurat sobie ulżysz?

Gość wercia213
Spróbuj sobie wziąć CholestilMax mi prawie zawsze pomaga jeśli chodzi o problemy trawienne.

Gość sareczka721
Spróbuj kupić CholestilMax w aptece na problemy trawienne jest niezawodny i bez recepty. A jak problem nie ustąpi to koniecznie się wybierz do specjalisty bo zaparcia tez mogą mieć poważne skutki uboczne także nie wolno tego bagatelizować

Gość Agrafkaaaa
Brałaś cholestil max na zaparcia? Wiem, że na trawienie pomaga, sama sprawadzałam, ale tego typu dolegliwości jakoś w ten sposób nie leczyłam.

Gość gość
Na zaparcia raczej bierze się dicopeg 10g, to już taki sprawdzony środek. Jest lepszy od czopków, bo nie ingeruje w jelita, ma raczej delikatne działanie przeczyszczające

Gość justako
Ja na zaparcia przeważnie biorę cholestil digest. kiedyś Pani w aptece mi go poleciła i jakoś pomaga to go nadal kupuję, bardzo dobre są też śliwki jako domowy sposób na problemy trawienne