Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna ja

tzw. wyjście na piwo - jak się ubrać?

Polecane posty

Gość a taka jedna ja

jestem zaproszona na piwo z okazji urodzin koleżanki, nie wiem w co się ubrać, problem polega na tym, że chyba nie mam w sowjej szafie odpowiednich ciuchów, po za tym nie chodzę do pabów i nie wiem co należałoby włożyć na taką okazję, co radzicie?

Gość a taka jedna ja
proszę o jakieś wypowiedzi to dla mnie ważne

Gość AntyLustrator
A moze pozwolisz, by jakis przystojniak kupil Tobie fajna sukienke?

Gość gina rossi
napisz nam coś o swojej figurze i ciuchach, które masz do wyboru :)

Gość a taka jedna ja
figura klepsydra, rozmiar 40 :p nie mam jeansów, mam za to kilka sukienek ze względu na charakter pracy większość rzeczy mam raczej w klasycznych krojach i kolorach

Gość Zatloskananaaananan
Hmmm moze jakas sukienka bluzka na ramiaczkach na to jakas kurteczka jeansowa... lub obojetnie jakie spodnie, t-shirt a na niego taką stylową kamizelke,ktore są teraz w modzie... noi obowiązkowo jakies eleganckie buty, lub baleriny..

Gość gina rossi
W takim razie może ciemne spodnie+top z dekoltem+obcasy? Albo sukienka przed kolano podkreślona grubym paskiem w talii i też szpiki? Jeśli masz same "bezpieczne" rzeczy, postaw na dodatki. Zrób mocniejszy makijaż, dodaj błyszczące kolczyki i bransoletkę. Może podkręć włosy? Ciężko jest tak doradzić "na sucho", na pewno coś dobierzesz tak, by nie było zbyt oficjalnie, ale byś też nie czuła się przebrana.

Gość a taka jedna ja
kurcze nie sądziłam,że przysporzy mi to tyle kłopotów nie przyjęłabym zaproszenia :( też myślałam o sukience, niestety raczej tylko jedna nadaje się na takie wyjście posostałe to raczej na obiad u przyszłych teściów, a jest jeszcze taki problem, że jak założę tę jedną właśnie to pewnie przyćmię Jubilatkę.., a nie jest to moim celem spodnie mam tylko w kant, w dodatku nie chodziłam w nich od długiego czasu, teraz przymierzyłam i okazują się za luźne (jakś czas temu schudłam trochę) normalnie to powód do radości, ale w tym wypadku byłam raczej rozczarowana..,

Gość hfhhghghhg
Ja bym założyła top, jeansy i ewentualnie szpilki :)

Gość uwielbiam_motocross
na piwo to chyba ubiera się na luzie. ja zawsze się tak ubieram- jakies jeansy, bluzeczka i that's all. to nie jest impreza zeby się stroić.

Gość a taka jedna ja
na pisałam już że nie ma jeansów, top by się znalazł, ale nie mam żadnego cardiganu, same tylko eleganckie żakiety kurde mam jakieś beznadziejne ciuchy :(

Gość uwielbiam_motocross
ale dziwi mnie ze nie masz spodni? jak to mozliwe..zawsze w sukienkach jedynie chodzisz? zalezy jakie to sukienki, ale do pubu raczej się nikt w sukienki nie stroil...ew jakas tunika

Gość a taka jedna ja
mam spodnie, ale nie chodzę, oprócz sukienek mam jeszcze spódnice, takie w półkolanko z tyło z rozporkiem, więc sama wiem, że to pabu się nie nadają