Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 26 **

JESTEM O NIA ZAZDROSNA MIMO ZE NIE MAM PRAWA

Polecane posty

Gość jolka 26 **

jakies 2 miesiace temu poznalam fajnego faceta zaczelismy sie spotykac ot kawa, kolacja, obiad, kino bardzo sie mu podobam, ale nawet sie nie calwoalismy, nie przytulalismy, nic z tych rzeczy bo on ma zone i dziecko - sam mi powiedzial w pierwszym momencie chcialam zakonczyc nasza znajomosc, ale stwierdzialm ze nic zlego nie robie,l skoro tylko rozmawiamy nie zakochalam sie w nim, nie chce zeby zostawial rodzine, ba nawet czesto mowie mu ze ma jej kupowac kwiaty i robic prezenty bo kobiety to lubia dzis na nk weszlam na jej profil, dodala sobie ostatnio nowe zdjecia, sa na nich razem i cos mnie zabolalo, poczulam sie zadrosna bo nie mam prawa tak sie czuc on do mnie codziennie dzwoni, pisze, dzis chcial sie spotkac ale odmowilam co mam o tym myslec?

Gość jolka 26 **
?

Gość ojojojoooo
Zakończ tą znajomość, bo się zakochasz o ile już tego nie zrobiłaś i będziesz cierpiała albo Ty, albo jego rodzina. A pamiętaj że nie zbudujesz szczęścia na cudzym nieszczęściu. A przyjaźń między kobieta a mężczyzna nie istnieje

Gość ma ochotę na skok w bok
a Ty się akurat trafiłaś i tyle.

Gość ojojojoooo
co jest z tą kafe!!!!!!!!!!!!

Gość buahahahahahahhaahahah
ten gosc to głupi kutas, przeleci cie i tyle....

Gość INFINITY-WARD
jesteś walniętą kobietą, twoja głupoto nie zna granic, pomyśl przez chwilę jak czułaby się jego żona jeśli by się dowiedziała, jeżeli są szczęśliwi, a cie to razi to masz problem więc zakończ to jeśli nie chcesz mu spierdolić życia, człowiek mnóstwo i łatwo popełnia błędów, a jeszcze trudniej to naprawić.... Nie chce cie osądzać za Twoje skrzywdzenie umysłowe ale to co robisz jest podłe....

Gość jolka 26 **
miedzy nimi nie jest dobrze, on rzadko bywa w domu wiem ze sie kloca i nie moga dojsc do porozumienia jednakze mam swiadomosc tego, ze robie zle i musze zakonczyc ta znajomosc

Gość jolka 26 **
ja mam spierdolic zycie? a niby w jaki sposob? tak tak zawsze kobieta jest winna, a facet swiety

Gość chudy___
jest święty bo nawet cie nie dotknal. ale ty pewnie zdejmiesz przed nim majtki

Gość ma ochotę na skok w bok
"miedzy nimi nie jest dobrze, on rzadko bywa w domu wiem ze sie kloca i nie moga dojsc do porozumienia" A skąd wiesz?

Gość INFINITY-WARD
kobieta zawsze się pierwsza napali albo sama skusi faceta do grzechu, a niby kurwa nie. kobiety najczęściej są winne rozpadowi małżeństw czy związków, więc opanuj się bo napaliłaś się jak szczerbaty na suchara!!!

Gość INFINITY-WARD
to nie znaczy że masz powód dolewać oliwy do ognia, kurwa czy ty taka tępa jesteś !!!!

Gość INFINITY-WARD
mam nadzieję że zatrzymasz to do siebie wredna suko...!!!!

Gość jolka 26 **
nie dotknal, nie pocalowal bo mu na to nie pozwolilam! powiedzialam jakie mam zasady i on to zaakceptowal

Gość po co spotykasz sie z ZONATYM
facet??? masz problem zeby znalezc wolnego??? i w dodatku jestes zazdrosna o jego zona ;/

Gość INFINITY-WARD
żal.pl

ja pierdole... nastepna naiwna "kochanka" - tak tak, teraz nawet sie nie calujecie ale sama zobaczysz jak to sie skonczy. A potem bedzie placz i wyzalanie sie na kafe, ze zakochalas sie w zonatym a on nie zostawi zony...

miedzy nimi nie jest dobrze, on rzadko bywa w domu wiem ze sie kloca i nie moga dojsc do porozumienia Kolejna durna...

nie dotknal, nie pocalowal bo mu na to nie pozwolilam! czyli wychodzi na to ze on tego chcial :P a co za tym idzie - potraktowal cie jak kochanke, romansik - a jak wiesz - zakazany owoc smakuje najlepiej wiec sobie facet spokojnie czeka :D

Gość jolka 26 ****
to co mam zrobic? nie odbierac telefonu kiedy dzwoni? nie odpisywac na smsy? czy napisac sory ale nie chce sie z toba spotykac?

Gość Naprawcie to kafe!!!!!!
Żal.pl Zerwać kontakt, a co innego?!

Gość INFINITY-WARD
czy ty jesteś aż tak głupia czy za to ci płacą ????

Gość ty suuuuuukko
po co lazisz z nim do kina ??????

Gość ty suuuuuukko
zazdrosna jestes o zone ???? bo ja caluje i kocha nocami ????

Gość ty suuuuuukko
napisz nie jestem suka,pomyliles sie !!!

jolka masz 26 lat czy 16 ze zadajesz takie glupie pytania?? spotykasz sie z zonatym facetem - po co? wielu wolnych faceto chodzi po swiecie ale Ty musisz krecic z takim ktory juz kogos ma - po co? niby nic do niego nie czujesz ale jestes zazdrosna o jego szczesliwe zdjecia na nk - dlaczego? bo podswiadomie juz sie w nim zakochujesz. A co bedzie dalej? albo zostaniesz jego kochanką i bedziesz cierpiec, bo on od zony nie odejdzie albo odejdziesz sama juz teraz i znajdziesz sobie kogoś wolnego, twoj wybor. Ale wez pod uwage ze jemu zalezy na romansie a Tobie na normalnym zwiazku.