Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_ola98756

Proszę! Pomóżcie! ;>

Polecane posty

Gość mala_ola98756

hej dziewczyny, pomóżcie. :) sama nie wiem co mam o tym sądzić... Miesiąc temu poznałam fajnego chłopaka, przez mojego kumpla. :) Zaczęliśmy ze sobą pisać i pare razy się spotkaliśmy.. Wczoraj była już 6 randka.. i nic. Nawet nie próbował pocałować mnie w policzek.. ;) Skoro co 2-3 dni on proponuje kolejne spotkania, na których świetnie nam się ze sobą gada.. (praktycznie nie dajemy sobie dojść do słowa).. to chyba mu na mnie zależy? A może wydziwiam i to tak na prawde powinno wyglądać? Na serio! Mam coraz większe wrażenie, jakbym umawiała się z KOLEGĄ z podwórka, a nie kandydatem na sympatie. ! ;P Co zrobić?

A w jakim wieku jesteście? :) Może się po prostu nigdy nie całował i czeka ;)

Gość mala_ola98756
17 I 19

Bądź nowoczesną kobieta i pierwsza zainstaluj swój język w jego otworze gębowym bo sierotka pewnie czeka na znak od Boga zamiast ze spodni ;)

Gość mala_ola98756
nie wiem, to troche dziwne z jego strony.. moim zdaniem powinien chociaż pocałować w policzek na pozeganie, wziąść za ręke.. cokolwiek. Jest na prawde fantastyczny, rozmawia mi sie z nim lepiej niż z najlepszą przyjaciółką.. ale ludzie.. ja nie chodzę na randki zeby znalezc przyjaciol ;p

Gość mala_ola98756
moze faktycznie.. jest troche nieśmiały, takie mam wrażenie..:p

Gość gogon
No ale czy ty zrobiłaś którąś z tych rzeczy (brałaś za rękę, pocałowałaś w policzek etc) czy też jesteś hipokrytką i chciałabyś żeby ludzie robili rzeczy których sama nie chcesz robić?

A on stara się być gentlemanem. może zacznij mu wysyłać silniejsze (czytelniejsze) sygnały?

Gość mala_ola98756
tak.. stalismy tydzien temu pod moim blokiem w centrum Łodzi i pocałowalam go w policzek dziekujac za wspolnie spędzony czas ;] dalej żadnej inicjatywy.

Gość mala_ola98756
sama nie wiem, może faktycznie jest np. jescze za wczesnie. chce mnie bardziej poznac, hm.. ? ale dla mnie to jest taki dziwny układ.

Gość groszekm
To zachęć go trochę. Może się boi, żeby nie wyskoczyć z tym za wcześnie. Przysuń się do niego blisko jak rozmawiacie. W chwili kiedy następuje cisza popatrz mu głęboko w oczy. Po prostu flirtuj. Tak, to do niego należy pierwszy krok, ale to Twoja brocha, żeby go w jakiś sposób zachęcić.

Gość mala_ola98756
to jest śmieszne? w sumie troche może tak.. hahaha, że chodzą po świecie takie sierotki :P

Gość gogon
No więc, jeśli ty dałaś mu taki wyraźny sygnał, a on po tym nic, to znaczy po prostu że nie jest zainteresowany żadnym poważniejszym związkiem z tobą i traktuje cię tylko jako dobrą koleżankę. Raczej się to nie zmieni, widocznie z jakiegoś powodu nie jesteś dla niego atrakcyjna. Może spróbuj po prostu o tym z nim wprost porozmawiać, ale szczerze mówiąc, sądzę, że jedyne, co na tym zyskasz, to upewnienie się, że tak właśnie jest.

Gość mala_ola98756
eh no dzięki ;) może faktycznie. ale nadal nie wiem, po co non stop do mnie pisze, chce umawiać sie na kolejne randki, prawi komplementy, chwali.. no jedno wyklucza drugie.

Gość sdflksaldlsadl
może sie nigdy nie całował hehehehe

Gość mala_ola98756
nie wiem, nie pytałam :D

Gość sdflksaldlsadl
CHOCIAZ 19 LAT.....

Gość mala_ola98756
no nie wiem :P

Gość ADMI
po co miałby się umawiac z dziewczyna ktorys raz skoro mu sie nie podoba?

Gość mala_ola98756
no wlasnie..

Gość gogon
Bo jest fajną koleżanką?