Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odtarta

Odtarcia w chodzie

Polecane posty

Gość Odtarta

Witam.Nie długo zbiera sie pielgrzymka i bardzo chciałambym na nia isc tyle ze nie jestem chudzielcem i mam grobsze uda.Niestety po godzinie moze wiecej zaczynam obcierac uda i nie daje rady chodzic.czy macie jakies sposoby?nie mam pojecia jakies ubrania innne czy jak?

Gość buahahahahahahhaahahah
buahahahahahahhhahahhahahahah buahahahahahhahhhahahahhahhahah buahahahahhhahahahahahhahahah :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D szkoda ze nie masz GRÓÓÓÓBSZEGO móżgu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Pod Nosem
? ales ty glupi omg ty w ogole nie masz mozgu....

Gość Odtarta
ok ja oczekuje odpowiedzi nie zwracaj uwagi na niego.niech sie cieszy ze nie ma nadwagi

Gość Odswierzam99999

Gość Odtarta
Dodam, że mam długie wargi sromowe, które wplątują mi sie w łękotki :(

Gość .stara i brzydka.
Przewiewne spodnie, tak samo majtki.

Gość możesz ubrać jakieś
pod spodnicę spodenki bawełniane typu legginsy ale krótkie, poza tym polecam Ci talk na codzień, to trochę niweluje tarcie

Gość Ciekawa Istota (NIE) ludzka
o rany wy chyba serca nie macie zarowna jak i mozgu kobieta wierzaca chcaca isc na pielgrzymke z nadwaga to chyba piekne wg mnie.ten podszyw tez byl do kitu. Najlepiej wieź cos luznego na pewno nie jeans itp. luzny material radze. gdy ja chodzilam na pielgrzymki to kolezanki wsadzaly sobie miedzy krocze reczniki zeby nie obcierac ud :)

Gość demi27
teraz bedzie serio i nie przejmuj sie kretynami. zaopatrz sie w sudodrem (taki krem glownie dla dzieci ale tez dla doroslych z problemami skornymi) i smaruj ze 2-3 razy dziennie, serio pomaga. ja mam bardzo wrazliwe uda, zle reaguje np na jeans i czasem mi wyskoczy jakas krostka czy cos, to serio dziala. poza tym przewiewne sponie, np lniane, na pewno nie spodnica, dobra tez bedzie bawelna, wszystko co przepuszcza powietrze, np zwykle dresy

polecam LINOMAG jedyny i niezastąpiony znam ten problem, pare lat temu mialam to samo, wrecz bolące rany zadnej kiecki nie moglam nosic, na szczescie to przeszlosc ale ból, znam

Gość no to moze troche potrenuj
ja tez nie naleze do chudzielcow ale jakos daje rade i kazdego lata co dziennie robie dlugie marsze, mam nawet taka trase jedna jedyne 40 kilometrow, wychodze o 6 rano i wracam około 14 i co niedziela jak sie tylko cieplo zrobi az do poznej jesieni jak sie na dobre zimno zrobi tak maszeruje tak i jakos nic mi nie puchnie mimo ze nie jestem chudzielcem, oczywiscie sezon spacerowy poprzedzony jest przygotowaniami i marszami na krotszych trasach, rowniez zioma sobie wyjde przejsc kilka kilometrow, i jakos nic mi nie puchnie mimo ze chudzielcem nie jestem, ale jak sie nic nie robi tylko lezy przed telewizorem i tuczy dupsko to tak potem jest ze przejdziesz sie kawalek i ci nogi puchna

dzieki wam dziewczyny :) no to moze troche potrenuj- nie mam pojecia co chcialas mi przekazac w ostatnim zdaniu ale jesli myslisz ze siedzie godzinami przed komuterem to sie mylisz.chodze do dietetyczki na silownie ,proboje cos ze soba zrobic poziomka 33- tak wiem ,literowka . wybacz :)

Gość no to moze troche potrenuj
dietetyczka dobre sobie, polecam oglądać mniej amerykańskich głupich filmów, a swojego psychoterapeutę też masz? haha co ci da dietetyczka? dietetyczka wyrobi ci za ciebie kondycję? a siłownia to też przereklamowana jest i jest dobra dla panienek z solarium i koksów z bmw jak pisałam do chudzielców nie należę, ale żrę co chcę i w ilościach na jakich mam ochotę, nie przejmuję się żadną dietą, i jakoś grubasem mnie nazwać nie można bo wyglądam w granicach przyzwoitości i nie potrzebuję do tego żadnej powalonej dietetyczki ani siłowni dla spedalonych metroseksualistów, kobito do lasu marsz nie mówię że 40 kilometrów od razu ale 10 czy 20 kilometrów się przejdź, chłopa jak masz wyręcz w rąbaniu drewna na zimę, tonę węgla wrzuć do piwnicy, krowy obrządź, świnią jeść zanieś, znajdź se RUCH! a nie myślisz że dupą pokręcisz na siłowni godzinkę pare razy w tygodniu i pogadasz z dietetyczką i będziesz miała kondycję i figurę, śnieg w zime poodgarniaj, kartofle wykop motykom! siłownia i dietetyczka to dobre dla pedałów i lesbów

nie rozumiem Cie jak mozna być az tak glupim.silownia jest od tego zeby pozbyc sie kalorii np na bierzni na rowerku.a jesli nie wiesz do czego jest dietetyczka to ci sie dziwie.Ona jest od tego zeby z nia pogadac o tym co jem i w jakich ilosciach.ulozyla mi jadlospis czego mam ile jesc po prostu dieta.a wybacz ale ja nie mieszkam na wsi wiec nie mam zaszczytu rabac dzrzewa etc. a jesli myslisz ze jestem jakas pusta laseczka siedzaca stale w solarium to jestes w bledzie.moja cera jest taka jaka mi sie podoba.a musze ci powiedziec ze w calym moim zyciu bylam w solarium 1 RAZ.tak zeby sprobowac jak to wyglada.nie plaszcze dupska na kanapie bo jestem w ciaglym ruchu wez ty sie idz lecz.albo spadaj na jakies forum twojego poziomu bo zamias pomogac to piszesz jakies beznadzieje...

Gość jak dobrze rozumiem
To idziesz na pielgrzymkę w intencji schudnięcia ? hhehehehe Kubica poleca Castrol Magnatec.

Gość do tej co potronować radzi
Hahaha "wyręcz w rąbaniu drewna na zimę, tonę węgla wrzuć do piwnicy, krowy obrządź, świnią jeść zanieś, znajdź se RUCH!" nie każdy ma świnie w domu tak jak ty. poza tym nie swinią" a "swiniom" być powinno świnią to ty się okazałaś ze swoją krtytyką

Gość jak dobrze rozumiem
czlowiek tez swinia !! :D buhahhahhahahah Worek z talkiem na plecy i krzyz na droge hhehhehheheh