Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitkaaaaa

Dziewczyny-czy to normalne jest?

Polecane posty

Gość kitkaaaaa

Zdradzilam chlopaka z innym. Zakochalam sie w tym innym, on we mnie ale wkacu stwierdzilam, ze nie warto poswiecac dlugiego zwiazku dla jakiejs fascynacji i skaczylam tamto. Mino tego jak widze tego drugiego z kims innym dostaje szalu z zazdrosci i jestem bardzo zla i smutna!!Czy ja jestem normalna?

Gość Ptaszki ćwierkają
Tak jesteś normalna. Kobiety z natury lubią adorację i uwielbienie swojej osoby, lubią się podobać i lubią wiedzieć, że inni faceci za nimi szaleją, niekoniecznie dając im szansę. Dlatego dostajesz szału jak widzisz tego drugiego z inną. A może faktycznie się zakochałaś i po prostu z nim bądź. I na miłość boską dziewczyno- w końcu a nie w kącu, skończyłam a nie skączyłam!!!

Gość marysia i janek
jak adorowac kobiete ???kobiety napiszcie cos

Gość gogon
Skoro stwierdziłaś to w kacu, to poczekaj lepiej, aż kac przejdzie i wtedy się zastanów.

Gość kitkaaaaa
ok ok.nigdy nie bylam orlem z ortografii ale na szczescie wszystko inne szlo mi ok;-) Dzieki za wypowiedz.Troche sie uspokoilam bo juz naprawde myslalam ze cos ze mna nie tak. Kiedy on ze mna rozmawia zawsze sie usmiecham i zycze mu szczescia z nowa dziewczyna ale w srodku chce ja zabic z zazdrosci i wszystko mnie wewnetrznie boli. Czuje smutek. moze i sie zakochalam, ale caly czas uwazam ze nie warto dla takiej nowej milosci-fascynacji poswiecac sprawdzony, paroletni zwiazek.Nie mam racji?

Gość takajednamalami
Ty sama powinnas wiedziec najlepiej- to sie czuje.... jestes ze swoim szczesliwa i Go kochasz... to nie rezygnuj z tego, sadze ze ten drugi to bardziej fascynacja druga osoba...chec czegos nowego...ale nie od razu milosc....

Gość Ptaszki ćwierkają
Ty musisz wiedzieć co jest dla Ciebie lepsze. Z jednej strony każdy związek kiedyś popada w rutynę i gdyby tak za każdym razem, gdy opadną emocje wiązać się na nowo, żeby poczuć od nowa żar, to trochę bez sensu. Może to tylko fascynacja. PS. to, że masz ochotę zabić tamtą dziewczynę, to już nie jest normalne ;) świadczy chyba jednak o czymś silnym w stosunku do chłopaka, z którym zdradziłaś swojego.

Gość kitkaaaaa
hihi ale to zabrzmialo. nie czuje nienawisci do tamtej laski.Tylko zazdrosc. Chyba masz racje-kiedy on nie ma nikogo i mnie adoruje wszystko jest ok, ale jak zaczyna sie z kims spotykac .. eh ta egoistyczna kobieca natura.

Gość mysz myszowatka
a co-zazdroscisz jej?