Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamaaama

czasem mam dosc

Polecane posty

Gość mlodamaaama

3 miesiace temu urodziłam córkę, bardzo ją kocham ale chwilami kiedy płacze którys tam raz z rzedu i niedaje sie uspokoić (miewa kolki) mam dość i nachetniej bym gdzies daleko uciekła ma któras mama tak? czy tylko ja jestem taka wyrodna?

Gość hehe zapewniam Cię że nie
jesteś jedyna;) też tak myślałam kiedyś o sobie, ale to całkowicie normalne;)

Gość mama mloda
tez tak mialam, moja corka tez miala kolki... bylo strasznie :o ale sie nie martw, bedzie lepiej!

Gość mlodamaaama
ja dodatkowo sama ją wychowuje, prawie cały dzien jestem z nią sama dopiero poznym popołudniem wraca siostra lub mama, czasem dopiero o 16 jem sniadanie, powiedzcie czy w kolejnych miesiacach waszego dziecka macie wiecej czasu dla siebie czy wrecz przeciwnie?

Gość uduś póki mała
dobrze ci radzę!

Gość Szpindlerowy mlyn
Bedzie lepiej:-) kazdy ma czasem dosc, pozdrawiam

Gość kawka ja
oczywiscie ze bedziesz miala czas dla siebie! wiem ze narazie masz zalamke sama tak mialam!!! teraz mo jacora ma 2i pol roku i mam czas na wszystko!!! Bedzie dobrze... przebrniesz przez to! dobrze ze masz wsparcie bliskich , nawet jezeli po poludniu, to juz cos...

Gość gosijka
ja tez sama wychowuje mojego synka, ktory ma 9 miesiecy. Poczatki byly ciezkie, bo nie dosc, ze sami siebie poznawalismy, to jeszcze te kolki cholerne :/ jak sobie przypomne, to odechciewa mi sie wiecej dzieci ;) jednak teraz jest duzo latwiej. Oczywiscie, musze go bardziej pilnowac, bo wszedzie wlezie ten lobuz maly, ale za to nie placze bez powodu, wiem kiedy co chce, kiedy ma isc spac, kiedy jest wyspany, najedzony czy kiedy musimy zmienic pampersa :) na pewno nie bedziesz miala duuuuzo wiecej czasu dla seibie, ale bedziesz go miala :)

Gość mlodamaaama
dzięki dziewczyny :-) córcia jest moim największym skarbkiem, ale czasem mam załamki, kiedy cały dzień muszę skakać przy niej, mam nadzieje ze wkrótce skoncza sie te starszne kolki

a masujesz jej brzuszek? U mnie 5 x sprawdził się stały zestaw: 1. espumisan/esputicon na odgazowanie 2. Viburcol na uspokojenie/przeciwbólowy (homeopatyczny, nie zaszkodzi) 3 Cisza + spokój i masaż brzuszka, jak w zegarku, a potem odwracasz na brzuch, nogi pod kolanka, przycisnąć do brzucha, seria pierdów ;P i błogi sen. Kolka - maks 15 min

Gość mlodamaaama
dzieki, jutro wypróbuje kropelki jej podaję ale raczej tak średnio działają

Gość tbb
Nie zdziwiłabym się gdyby już lada dzień zaczęła się poprawa. U nas tak było. Do drugiego miesiąca włącznie koszmar, potem stopniowo, niepostrzegalnie lepiej. A od końca trzeciego miesiąca już całkiem przyjemnie i teraz jest super (leci szósty miesiąc). Trzymaj się.

Gość Bercia 85
jak dziecko ma 3 miesiace to kolki powinny sie juz skonczyc ;-),więc nos do góry!!!!!! bedzie dobrze, bedzie fajnie,przyjemnie, czasem drastycznie tez jeszcze ;-) Mój synek skonczył 3 latka ale...czy mam tak zupełnie czas dla siebie???? Chyba nie ;-) Teraz marzysz zeby zaczęła chodzic ,mówić, mieć pełne uzebienie a za "moment" bedziesz żałowac ze ten czas leżącego dziecka sie skonczył!!!!!! :-D Wiem co czujesz kochana, ale zapewniam , bedzie lepiej i lepiej i lepiej ;-)

Gość mlodamaama
dzieki dziewczyny już mi lepiej ;-)

Gość raczej jeszcze nie kuma czaczy
kolki to nic! ja njberadziej sie mecze jak mala ma 1,5 roku i musze za nia wszedzie latac! ;/ mam dosc..