Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosijka

prezent dla mlodych rodzicow

Polecane posty

Gość gosijka

Wiem, ze ten temat byl juz pewnie nie raz, ale chcialabym Was prosic o rade. Nie mam pojecia co kupic rodzicom noworodka :/ dziecku wiadomo, zawsze przydadza sie pampersy czy jakies grzechotki, kocyk. Dla rodzicow jest to bardziej skomplikowane .... nie chce kupowac kosmetykow mlodej mamie, bo uwazam, ze takie rzeczy sama powinna sobie kupowac, a mlodemu tacie nie chce kupowac alkoholu ani cygara, bo nie pije i nie pali :) mam ogromny dylemat, wiec prosze Was o rade! Z gory Wam dziekuje!

Gość kawka ja
a nie mozesz spytac ta osobe co by potrzebowala..?

Gość Propozycja..........
Sama niedawno rodziłam więc wiem jak czuje się młoda mama, a raczej jak jest odbierana przez otoczenie więc nie kupuj kosmetyków ujędrniających itp, nic dla mamy, potraktuj ją jak kobietę, może apaszka albo kolczyki czy wisiorek, kwiatki też są w dobrym tonie. A dla faceta hmmm, no nie wiem, właściwie to facetowi chyba prezentu się nie daje

Gość gosijka
jaka beznadzieje, pokazuje mi, ze sa 2 odpowiedzi w tym temacie, a nie moge ich przeczytac, nie widze ich :(

Gość po co chcesz kupowac prezenty
rodzicom ? wystarczy,że kupisz dla dziecka .

Gość a po co prezent dla rodziców
?? kup jeszcze prezent młodym dziadkom i babciom, w końcu im też się należy :O

Gość kaszelllka
pierwsze slysze zeby dawac prezenty tez rodzicom... dziecku to tak ale rodzicom?

Gość gosijka
dziwne, ze nie slyszeliscie zeby dawac rodzicom prezenty, bo pelno tu takich pytan kiedys bylo :P Propozycja - ja wlasnie nie lubie kupowac kosmetykow, zeby nie urazic nikogo :/ chyba kupie jakies kwiaty i wisiorek a tacie cos jeszcze innego hmm moze jakas ksiazke o dzieciach, niech studiuje :)

dla dziecka pampersy lub body zawsze sie prxzyda. a mamusi kwiatki moja kolezana byla zachwycona bo wszyscy daja prezenty tylko dziecku :)

Gość miss skalpela
u mnie nie ma zwyczaju dawania prezentów rodzicom :P ja na twoim miejscu kupiłabym chillout-ową płytę jako wspólny prezent, a niech się relaksują razem jak dziecko pójdzie spać, przyda się ;) po cholere ojcu książka o dzieciach? Jak bedzie chciał to w domu na pewno matka dziecka mu coś podrzuci do czytania...

Gość gosijka
dzieki za propozycje :)