Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opinia o szpitalu w Chełmie

dodaj opinie o szpitalu w Chełmie

Polecane posty

Gość opinia o szpitalu w Chełmie

mam do chełmian ogromną prośbę, by dodali swoją opinie na temat szpitala w Chełmie... sama nadal jestem pod ogromnym wrażeniem, jak można tak postępować z ludźmi... jeśli kiedykolwiek przebywaliście w tej placówce lub ktoś z waszych bliskich musiał tam się leczyć - opiszcie proszę własne spostrzeżenia i opinie... http://www.rynekmedyczny.pl/SP_WSS,Che%C5%82m,Ceramiczna,ZOZ,1560758/wszystkie_opinie,0

Gość przymusowa pacjentka
w tym szpitalu w poradni endokrynologicznej nie uzyska się porady nawet ze skierowaniem pilne." Pani doktor jest mało empatyczna i nie stara się pomoc twierdzac ze ma 40 pacjentow i nie może a raczej nie chce pomoc.Przy takich zarobkach powinna wykazac się wieksza empatia i bardziej interesować się pacjentami. Mysle ze dyrektor nie ma wiedzy o wielu nieprawidłowościach w tym szpitalu. Może powinien zainteresować się jakie sa posiłki i na co wydawane sa piniadze.to co podaje się pacjentom jest nie do zjedzenia i jakie ilości tych niby potraw wyrzuca się do utylizacji. Szpital jest zakazony bakteria clostrydium . TO jest do udowodnienia amam prawo przypuszczać ze pracownia w której wykonuje się gastro i kolonoskopie to zrodlo zakazenia O profesjonalności wykonujących badania tamlekarzach nie będę tu pisać bo sprawa i tak znajdzie final w sądzie. chciałabym aby dyrektor przyjrzał się komu i za co placi i czy aby na pewno ci niby fachowcy na te pobory zasluguja . po czterokrotnym pobycie na paru oddziałach w przeciągu 4 miesięcy mam pewne spostrzeżenia i mogłabym wieloma uwagami się podzielić.