Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

jak okazujecie swoje uczucia wobec faceta ?

Polecane posty

tak jak w temacie, co robicie, zeby zawsze czul ze zalezy Wam na nim, ze jest dla Was bardzo wazny do facetow - jak kobiety okazuja Wam uczucia? czule smsy, drobne upominki, co jeszcze ?

dalej, wypowiadac sie, co robicie, zeby okazac drugiej osobie, ze Wam na niej zalezy :)

drapię za uchem i dbam, aby miał pełną miseczkę :p

oj szkoda, ze nie traktujecie tego tematu powaznie :)

Gość Ona z Tytanica
normalniesłowem, gestem, czynem.

jak to niepoważnie? nie słyszałaś, że "przez żołądek do serca"? :p jak zadowolony to mruczy i macha ogonem ;)

Gość przejebane być przystojnym
heh... okazywanie uczuć przez polską populację samic to pojęcie abstrakcyjne :) co jest kobitki z Wami???

przejebane być przystojnym --> a jak chcialbys zeby kobieta okazywala uczucia wobec Ciebie? czy na prawde tak slabo jest z okazywaniem uczuc poza slowami? moze upichcenie jakiejs kolacyjki ? dawajcie pomysly i piszcie walsne doswiadczenia :)

Gość trzecia czarownica
robię mu dobre kolacje :) przynoszę do pracy kanapki jeśli akurat mam czas (znowu o jedzeniu :P) słucham uważnie gdy opowiada o swoich problemach, o pracy, o wszystkim piszę do niego, dzwonię chodzę z nim na zakupy ciuchowe mimo,że nienawidzę :p przytulam,całuję i inne czułości ;) gdy akurat chce pobyć sam to się nie narzucam swą osobą tylko to akceptuję tak na szybko pisane,może coś dodam jeszcze :)

**cream** kobieta okazuje uczucia poprzez pozwalanie aby facet za nie ciągle płacił Cream, a zebys wiedzial, nie pozwalam placic za siebie obcym facetom Tyle, ze nie "ciagle", a w mniej wiecej w polowie przypadkow W pozostalych wypadkach place ja (za niego) :P

Obiadki, kolacje, drapanie za uchem, dobry seksik, przytulanie, smsy, telefony :D

Gość Kamussssss
ilez ja bym oddał gdyby moja kobieta tak sie zachowywała :( ehh.. zycie jest okrutne ;p

zresztą ja nie mam nikogo więc sie nie wypowiem ale " Obiadki, kolacje, drapanie za uchem " to se moge sam zrobic nikt mi nie musi tego robic bo sam to potrafie :)

Gość trzecia czarownica
wszystko można sobie samemu zrobić,łącznie z seksem..cóż,co kto lubi

Gość 12345654321
Przytulam caluje miziam :) (on to uwielbia) - facet przylepa Gotuje ulubione potrawy Jezeli mam taka mozliwosc to spelniam jeg marzenia Wsluchuje sie w jego potrzeby Szanuje Opiekuje sie kiedy jest chory Zawsze stawiam go na 1 miejscu i jestem po jego stronie o ile nikogo nie krzywdzi ogladam z nim filmy ktore jego zachwycaja a u mnie powoduja wymioty :) itp.