Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monique22888888

zgadzacie się ze mną?

Polecane posty

Gość Monique22888888

odkryłam ,że jeśli kobieta lub dziewczyna uważa się za brzydka to taka jest. Bo jeśli jest ladna to ludzie szybko jej to uświadomią. A dziewczyny ktore twierdzą ,że są ładne ,ale zakompleksione mówią bzdury żeby się pocieszyć dobrze wiedzą ,że są brzydkie tak naprawdę...Tak samo jak bzdurą jest to ,że faceci niby boją się pięknych kobiet... taka kobieta nie może opędzić się od facetow i zawsze jakiegoś ma chyba ,że jest bardzo wybredna bo może mieć nawet przystojniaka

z twojej tzy winika...ze niby które sa te ładne....ja sie uwazam za ładna i co...w s enise jestem zakompleksiona, czy jak...bo nie zakumałam prawde mówiąc

Gość Nie zgadzam się
Ja sobie od małego wmawiam, że mam ogromnego kutasa... a i tak każda kobieta jak zdejmuję spodnie się śmieje 😭

Gość Monique22888888
chodzi mi o to te ktore uważają się za brzydkie takie są i koniec kropka nie ma co debatować rozmyślać nad tym bo ladnej dziewczynie ludzie uswiadomia ,że jest ladna. Ale z kolei brzydka dziewczyna może się uważać za ladna tylko nikt jej nie powiedział prawdy w oczy...

no nie bardzo sie z toba zgadzam i chociaz uwazam problem za bezcelowy i bezsensowny to sie wypowiem. Ładna dziewczyna, jest po prostu ładna i skoro rzeczywiscie jest ładna i uswiadomoiona w tym fakcie to nie musi tego nikomu obwieszczac i pokazywac, natomiast sa ladne dziewczyny ktore mimo wielu komplementów nie uwazaja sie za łądne, za brzydkie tez nie ale za przecietne mimo ze np moim zdaniem sa bardzo ladne, natomiast brzydkie dziewczyny, te naprawde brzydkie zazwyczaj na swój temat nic nie mówią, no chyba ze mówimy o tym wytapetowanych wylansowanych lalkach barbie co sie do Dody upodabniaja te sa z reguły pasztetami a uwazaja sie za pieknosc nie z tej ziemi Dziękuje

Gość Monique22888888
nie prawda są i brzydkie którym nic nie pomoże

Gość nie prawda np moja
przyjaciółka jest poprostu piękna. Ale w dzieciństwie była brzydka i zaniedbana więc wyśmiewana i wyzywana od brzydkich. Oczywiście przez to nabawila się kompleksów. Teraz mimo ,że wyrosla na bardzo ładna i zadbana dziewczyne to jest bardzo przewrazliwiona na swoim punkcie. martwi sie jak sie ktos krzywo popatrzy itd. A to tylko jej urojenia ! albo analizuje nic nie znaczace zachowania facetow np ze ktorys sie nie odzywa to juz jest brzydka itd. straszne to jest jakie ma kompleksy poza tym ma obsesje na punkcie dbania o wyglad