Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluublubird

sympatia.pl - co sądzicie

Polecane posty

Gość bluublubird

ponieważ nei widze dla siebie perspektyw na odnalezienie mężczyzny w miarę normalnnym miejscu: praca, tramwaj, warzywniak to zastanawiam sie nad miejscami mniej tradycyjnymi - internet warto? dodajcie mi otuchy - może zaloże konto?

Ludzi sa rozni, zazwyczaj po jakis przejsciach, ale sprobuj kto nie ryzykuje ten nie zyskuje :)

Gość bluublubird
no wlasnie - boje sie, ze ktoś "zabawi'sie mną, ze trudno bedzie trzymać emocje "na wodzy"

to może będziesz mieć trochę NADZIEI? :p

a któż w dzisiejszych czasach jest normalny? i czy istnieje uniwersalna definicja normalności? nie sądzę :)

no więc słuchamy :p to co dla jednego jest normalne, dla innego zakrawa o dewiację ;) rzecz względna...

oj NIEZNANA ja mysle ze jestem jak najbardziej normalna nie mam problemow z kontaktami z ludzmi umiem dogadac sie z kazdym nie mam jakiegos wiellkiego mniemania o sobie i o swiecie i lkubie pogadac z kazdym na kazdy temat czy to nie swiadczy o normalnsci?

odradzamy jeśli koniecznie chcesz szukać w necie to pomyśl o regionalnym czacie. Szybciej można przeniesć znajomość w realny świat(oczywiście nie będzie łatwo trafić na fajnego,ale nie trać nadziei)

duchu ja tez leze poczte sprawdziłam i nie ma nic oprocz 1 wiadomosci na ktora odpisałam ;)

Ja mojego w necie poznałam, ale nie na sympatii ani żadnym takim portalu :)