Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydza mnie to bardzo

Kobiety! Czy wam naprawdę nie przeszkadza, że wasi faceci wcześniej mieli wiele

Polecane posty

stosunków z ohydnymi kobietami? Jakiś przypadkowy seks itd? Którym wcale się nie liczy to czy kobieta o siebie dba, tylko to, że miała otwór? :O Nie brzydzicie się ich teraz?

Gość hrthrth
Mężczyzna na poziomie nie opisuje, w tym nie krytykuje byłych partnerek do kolejnej. Kobieta z klasą nie dopytuje.

ja pioerdole nie masz innych problemów, jak sie wiążesz z facetem to chyba wiesz czy sie szlajał po burdelach czy nie, zreszta faceci pasztetów nie tykaja i juz

Zgrozo! Wam to naprawdę nie przeszkadza :O Wy nawet nie chcecie się szanować i posłusznie na to przyzwalacie :O

Nie trzeba wypytywać, a oni nie muszą mówić. Przecież to oczywiste :O Gdyby znali już wcześniej granice przyzwoitości to zachowywaliby się przyzwoicie.

no wiec ja wiem ja wiem ja wiem Autorka jest zgorzkniala dziewica i tyle, znam wielu facetów z klasa co paszteta nie zadbanego by nie tkneli, a znam takich co rzecziwiscie jest im wszytsko jedno,i zgadnij który z nich jest moim mężem... A to ze jestes dziewica nie znaczy ze mozesz ublizac innym kobietom ze sie nie szanują, ochlon dziewczynko i dorosnij

Na tamten temat nikt nie odpisywał, więc założyłam nowy. Ja nie ubliżam kobietom, które NIE SĄ dziewicami. Po prostu nie mogę tego zrozumieć, że istnieje ogólne przyzwalanie na takie zjawisko :O

"znam wielu facetów z klasa co paszteta nie zadbanego by nie tkneli" Tknęliby tyle, że się nie chcą przyznawać do tego :O

ale jakie zjawisko dziewczyno ogarnij sie kurwa bo tylko sie ośmieszasz, sa kobiety ktore tez sie ruchaja na prawo i lewo, a facet z klasa to facet z klasa, a facet dno to facet dno.. przykrro mi ze jestes dziewica, w dodatku perwnie jesczze bardzo mloda i masz nie wielką wiedze na ten temat, skoro Cie to obrzydza, jak dorosniesz i poznasz co to sex, to pewnie zmienisz zdanie...albo i nie.. tak czy siak to twój problem i nie zawracaj tym dupy normalnym dziewczynom

druga sprawa jest taka ze to co podoba sie tobie nie musi innym i na odwrót, skoro znam faceta cale zycie to raczej mnie nie oszuka, a jak bab jest brzydka, smierdząca, brudna i niezadbana to uwierz ze by jej nie tknęli, widzisz jakbys nie byla dziewica to bys wiedziala, ze ta fascynacja sexem u facetów to mocno przereklamowany mit, tak naprawde to kobiety czesciej tego chce i czesciej mysla, a faceci niestety nie...

Kiedyś w mojej klasie była dziewczyna, którą można nazwać uosobieniem obrzydlistwa. W szkole nikt z chłopaków nawet z nią nie gadał. Gorzej było z imprezami. Ona jako jedyna wszystkim dawała a oni z tego korzystali. Nawet zrobili jej 2 dzieci, a ona nawet nie wie kim jest ojciec. Kiedy była w ciąży, to wtedy pałeczkę przejmowała jej "zmutowana" przyjaciółka, i wszyscy byli szczęśliwi. Miałam kolegę, który zawsze twierdził, że nie tyka takich jak one. Nawet w to wszyscy wierzyli. Do czasu kiedy się okazało, że się schlał i się z jedną przespał. :O Później mnie podrywał, ale nie mogłam na niego patrzeć, a myśl że jej dotykał była odrażająca

Ty jesteś głupia, że im wierzysz :D