Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zetaaa1987

Od roku nie miałam faceta...

Polecane posty

Gość Zetaaa1987

Czy wy też myślicie, że wstyd się do tego przyznawać??? I od jak dawna wy nikogo nie mieliście?

Gość marjanka23
pfffffff

Gość Ja też miała ten problem co ty
Na szczęście przygarnęłam pięknego owczarka niemieckiego ze szorstkim językiem, który naprawdę ubóstwia zlizywać czekoladkę z mojej muszelki. A jak wspaniale kopuluje...

Gość mercyyyyy
Od zawsze

tak tak nabijajcie sie. Ja dziś oglądałam pierwszą miłość i aż mi przykro było jak patrzyłam na Emilię... Boże jak ona się cieszyła na noc z tym swoim facetem, jak oni się do siebie kleją. Ludzie jak mi tego brakuje!!!

Gość a ja jestem sama od 3 lat
nie narzekaj

Gość Nailtyy
ja tez jestem 87 i cale zycie sama:/

Gość Nailtyy
już mi naskórek schodzi z palców od ciągłej masturbacji :o

Gość marjanka23
i tak naogladaja sie gupie dziewuchy seriali pfffffffffffff

no tak a myslicie ze wygadanie sie na forum,jest dobrym sposobem na poprawienie waszej sytuacji? wystarczy sie rozejrzec nie wszyscy faceci to swinie:)

no to typowa normalna odpowiedz kobieta ktora doswiadcza najwiecej facetow obcuje z nimi potem wyciaga takie wnioski.ale forum nie jest miejscem do szukania faceta tylko do popisania:)

Chociaż w sumie nie po to tutaj napisałam żeby obwiniać o cokolwiek facetów, tylko po to, żeby się wyżalić i poczuć się odrobinę mniej samotna. Nie mówcie, że wam nie brakuje tego ciepła, bliskości itd

twoim zdaniem mądrzejsze byłoby zamknąć się w sobie i się dołować w samotności???

no wlasnie nie tylko wyjsć na dwor na powietrze i rozejrzeć sie :) kazdy ma prawo sie wyzalic kazdy moze byc smutny bo nic najlepiej nie dziala jak drugi czlowiek to najlepsze lekarstwo wiec takie fora to dla wielu ludzi ''Złoty środek''

nie jestem wtego w stanie stwierdzic po jednej rozmowie na forum, mam nadzieje ze nie:) nie warto sie zamykac przed swiatem.chodz wiem ze brakuje ci faceta,

Gość Napher
moim zdaniem istnieje wzór matematyczny dla samotnej kobiety w wieku powyżej 30 lat: - już tak wiele narozrabiała i nawyczyniała oraz dała innym popalić zdrowo, że jej nikt nie chce nawet kijem dotknąć i ogólnie ma ksywkę ' lepiej do takiej nie podchodzić bo to danger, czyli niebezpieczna ' i kontakt z takową grozi nawet 'wypadkiem' a jak powszechnie wiadomo są nadal CZAROWNICE i kontakt z takimi grozi, że są 'zaznaczone'

Gość kacper-24...
ja też zawsze sam byłem :) I dobrze ... jak mam mieć jakąś szmatę to wolę nie mieć nikogo :)