Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość panienkaZZzz

Pomocy mam problem z terminem porodu :)

Polecane posty

Gość panienkaZZzz

Hej dziewczyny ! mam maly problem... mianowicie jestem w UK i tutaj rodze, na poczatku ciazy bylam w Polsce na urlopie i poszlam do lekarza...date ostatniej miesiaczki podalam na 23 lipca, dodam ze mam nieregularne miesiaczki i nie prowadze kalendarzyka u lekarza bylam w pazdzierniku... obliczyl date porodu na 28 maja i stweirdzil ze musialam sie pomylic z data miesiaczki a ze ze stresu sama nie bylam pewna przytaknelam ze mialam ost okres 23 sierpnia a nie lipca, ostatnie usg 4d mialam w 18 tygodniu i lekarz potwierdzil ze data porodu wypada na 28 maja. Natomiast dlugo sie nad tym zastanawialam i jestem pewna ze w sierpniu okresu juz nie dostalam, a ostatni okres pod koniec lipca byl inny niz zazwyczaj, zwykle moja misiaczka trwa 3 dni tym razem trwala 7 byla bardzo skapa i miala dziwny brazowy kolor (przepraszam za szczegoly :S ) od jakichs 2 tygodni czuje ze coreczka jest nizej , juz mnie nie kopie tylko strasznie sie rozpycha jakby nie miala miejsca w brzuszku.... niestety nie moge isc na USG bo w UK wykonuje sie tylko 2 , a ze przyznalam sie ze robilam na urlopie juz nikt mi nie wykona :( bardzo sie denerwuje bo nie wiem co to moze oznaczac , kiedy zaszlam w ciaze i czy ten "dziwny"okres mogl oznaczac ze juz jestem w ciazy? Czy ktoras z forumowiczek moze mi jakos podpowiedziec co jest grane ? :) boje sie ze moze faktycznie bylam w lipcu juz ciazy a moja corcia np bardzo powoli sie rozwija i dlatego lekarz wyznaczyl taka date bazujac na wymiarach dzidziusia ? :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować