Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelieeeeee

Bardzo prosze o tytuly piosenek

Polecane posty

Gość amelieeeeee

Prosze podajcie mi jakieś ciekawe, fajne piosenki, moze byc cos z klasyki, polskiej i zagranicznej. Bez wszelkiego rodzaju techno itp., jednakze z checia przyjme coś rockowego. Mam dziure w głowie chwilowo, a chcialabym sobie na jutrzejsza dluga podroz posciagac cos ciekawego....

Gość mercyyyyy
coma - piosenka pisana noca

Gość amelieeeeee
Dziekuje bardzo juz sie sciaga, bardzo prosze o wiecej tytułow.

Gość wliczeliu
distrubed- shout2000

Gość .stara i brzydka.
To moze napisz jakie zespoly lubisz

Gość haunted666
proponuje płytę 100 hitów wszechczasów pod patronatem radia 3 same klasyki ;))

Gość amelieeeeee
kurcze, lubie po trochu kawałkow np. zespołu Metallica, system of a down, rammstein... ale jestem otwarta na wszystko (poza techno)... lubie tez polskie zespoły typu Perfect. Interesuja mnie tez piosenki typu Independent Love Song, czyli piosenka, ktora była przebojem, czesto jedynym danego wykonawcy, sluch zazwyczaj po nim zaginal... ale czesto tego typu piosenki sa swietne... oczywiscie zazwyczaj znane, ale teraz nic nie przychodzi mi do glowy:(

Gość amelieeeeee
ta plyta z pewnoscia bylaby super i dziekuje, zapewne sie skusze. Niestety teraz zalezy mi o piosenkach na juz jutrzejsza dluga podroz;)

cool kids of death - niech wszystko spłonie, ruin gruz, sto lat, afterparty, bal sobowtórów, nagle zapomnieć wszystko, bezstronny obserwator, uciekaj, spaliny , kokaina z kokakolą , krajobraz i wszystkie inne :)

Gość wampi33429rzyca
jak takie zespoły lubisz to bym cię mogła zasypać tytułami:-)

Gość polecam szczególnie tak
REPUBLIKA: -biała flaga śmierć w bikini -mamona -tak tak to ja -list do M -whisky IRA: -nie daj mi odejść -ona jest ze snu -trochę wolniej LADY PANK: -stacja warszawa -zawsze tam gdzie ty - zostawcie Titanica a po za tym to polecam: -bon jovi( dla mnie naj to: always ,it's my life, we weren't born to follow), james blunt(mi.n : you,re beautiful) narazie tyle:)

Jeśli chodzi o System of a Down, polecam w szczególności pierwsze trzy albumy :) Mają też świetny cover Black Sabbath - "Snowblind". Zaopatrz się również w singiel z soundtracku do filmu "Dracula" o tytule "Metro". Serj Tankian (wokalista SOAD) wydał solowy album (miałam przyjemność byc na jego koncercie :) ) pt "Elect the dead". Wszystkie piosenki są dobre, więc trudno wymienić kilka... Spróbuj "Baby", "Sky is over", "Praise the lord", "Saving us"

Gość Weksel Rose
Guns N' Roses - Estranged, Coma, November Rain i inne

Gość haunted666
the beatles - hej jude black sabbath - paranoid the doors - light my fire dire straits - money for nothing nirvana - smells like teen spirit metallica - turn the page metallica - no leaf clover

Gość .stara i brzydka.
Annie Lennox - Why Tori Amos - Bells For Her Peter Gabriel - Father Son Brian Ferry - Avalon Queen- Somebody to Love Smoke City - Underwater Love Bruce Springsteen - I'm On Fire Eurythmics - Here comes the rain again Kate Bush - Hounds of Love

Gość amelieeeeee
dziekuje wszystkim... we wszystkim teraz grzebie i przesluchuje p.s. zazdroszcze obeecnosci na koncercie:)

Może Lily Allen? "Absolutely nothing" "Oh my God" "Cheryl Tweedy" "Knock'en out" "Friday night" Dobra, idę, bo mogę tak pisać i pisać :D

Gość wampi33429rzyca
distrubed: haunted, stricken, land of confusion, get psycho, fear drowning pool: enemy, lovex2, sinner system of a down: toxicity, atwa, forest godsmack: livin in sin, no rest for the wicked, bleedin me

Podam Ci liste moich ukochanych: David Bowie - Speed of life R.E.M. - The great beyond Kent - Du Var Min Arme Snow Patrol - Lifeboats Anna Vissi - Treno Lifehouse - trying A-HA - Move to Memphis A-HA - Train of thoughts U2 - Mysterious ways Duran Duran - A view to a kill David Bowie - Cats people Dido - Don't think of me Dido - Take my hand Dido - Sand in my shoes Faithless - Bombs Gabriel Fleszer - Kto panem kto sluga Girl Aloud - Biology HIM - The sacrament Leon Jackson - When you believe Madonna - Oh father Nelly Furtado - Meneater Duran Duran - New moon on monday Pet shop boys - Always on my mind Air - Playground love Republica - Ready to go Simple minds - Alive and kicking Snow patrol - Shut your eyes The killers - Smile like you mean it The killers - Whe you were young Duran duran - The reflex U2 - Pride (in the name of love) Duffy - Warwick avenue Idan Raichel |Project - Scraps of life :) Enjoy!

Gość wampi33429rzyca
lacuna coil: swamped, fragments of faith, heavens a lie adema: blow it away, giving in

Gość wampi33429rzyca
drowning pool&rob zombie: the man withaut fear iron maiden: fear of the dark slipknot: before i forget

Gość wampi33429rzyca
totentanz: czas ognia

Gość Ja do snu...

Gość gtjfyrdteste
novebber rain g'n'r umieram na tej piosence z tego że jest taka świetna

Gość gtjfyrdteste
november