Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek29ciekawy

uczucia podczas seksu

Polecane posty

Gość prawiczek29ciekawy

Witajcie. mam 29 lat i nadal jestem prawiczkiem. W życiu nie byłem na żadnej randce i imprezie. Nie pocałowałem nawet dziewczyny. Jestem chorobliwie nieśmiały, ale to głuwnie przez to, że od podstawuwki po liceum byłem gnembiony przez koleguw z powodu swojego wyglądu. Byłem najsłabszy i najniższy w klasie. Z tego powodu zawalałem naukę i nie dokończyłem ostatniej klasy. Jestem do tej pory jakby po podstawuwce. Boję się dokończyć edukację bo wogóle inny system i ta nowa matura. czasami u wujka na budowie coś tam dorobię ale nie jestem zadnym fachowcem więc coś tam powynoszę i pozamiatam. Jednak dużych ciężarów dźwigać nie mogę bo przy moich 51 kg i 162 cm wzrostu to dużo nie powojóje. Teraz to cieżko o robotę bo wujek zleceń za dużo nie ma. Mam kuzyna 25 letniego ktury jest wykształcony, umięśniony i bardzo inteligentny. ma pełno koleżanek i dużo seksu kiedy chce bo kobiety za nim szaleją. Nie ma on więc problemów z wyrwaniem dziewczyny. Prubował pare razy mnie wkręcić i dawał jakieś porady ale ja zawsze zawalałem. Po paru razach stwierdziłem ze się nie nadaje, bo zacza zdobywać doświadczenie z kobietami mając 29 lat to za późno. dlatego juz sie z tym pogodziłem. cały czas się masturbuje ale to pewnie marny substytut. ręka nie zastąpi c*pki.przepraszam ale musiałem se wyzalić. przy opkazji chce się was zapytać jakie to uczucie być w kobiecie. proszę o odpowiedzi. będę wdzięczny.

Gość piiiiiiiiiiiinia
Kup sobie sztuczną pochwę, są nawet na allegro :)

Lepiej wydaj te pieniądze na wzytę u psychologa, chyba, że chcesz tak całe życie spędzić. Gimnazja zaoczne chyba już nawet są w dużych miastach, więc idź do takiego.

Gość .stara i brzydka.
Gnembiony, gluwnie, podstawuwka? :O

Gość prawiczek29ciekawy
Nie umiem :( Podyktowałem mamie...

Gość orcio power
prostytutki biorą 100 za numerek

Gość prawiczek29ciekawy
Kiedyś kópiłem sztuczną pohwę, ale z opakowania wyskoczyło 4 nigeryjskich studentuw prawa. Wujek woził za mną muj odbyt w taczce :(

mam nadzieje ze to nie prowokacja:) ładnie napisane:) zadam ci pytanie? ''czy dalej bedziesz sie uzalał na soba'' robisz to praktycznie od podstawowki i takie są efekty brak ci pewnosci siebie,ciezkie miales czasy w szkole ok.roznie bywa ale zycie sie zmienia .dorastamy.mądrzejemy przechodzimy mutacje,wyzalenie z pewnoscia przyniesie ci ulge.ale nie rozwiąze problemow!! kurcze idz do szkolly skoncz ją matury sie boisz nie pekaj! nabierz checi,znajdz motywacje,rob cos dla ideii cos dla siebie spelniaj sie w tym poszukuj pasji,wiekoszosc osob cie tu wysmieje tak tu juz jest,,,nie szukaj tu wspolczucia tylko wez sie w garsc poki nie zapozno,kazdy czlowiek jest wyjatkowy a jak jest w kobiecie? to cudowne uczucie,ktorego mam nadzieje kiedys doswiadczysz:)