Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam_2_5

"Kobiece" niepokojące objawy - co to może być?

Polecane posty

Gość Pytam_2_5

Krwawe i brązowe upławy, nietrzymanie moczu, ból w dole brzucha, objawy nasilają się z każdym tygodniem, a trwają od ponad roku... Bagatelizowane, ponieważ ktoś powiedział, że nietrzymanie moczu i częste bóle, pieczenie ma większość kobiet, ale teraz zaczyna martwić. Z góry dzięki 🖐️

Gość Pytam_2_5
nie żartuję, znajoma mi tak powiedziała w dodatku (ponoć) lekarka poleciła jej mocniejsze wkładki, bo tak już jest i dlatego bagatelizowałam tę sprawę. Idę w przyszłym tygodniu na badanie moczu (ogólnie), chociaż nie wiem czy to to powinnam zrobić...

Gość Pytam_2_5
Dobrze, dziękuję za odpowiedź.

Gość sara 46
NATYCHMIAST do lekarza i oby nie było za póżno.

No to ladnie. Nie sluchaj glupich rad w przyszlosci. Jak Cie cos niepokoi od razu do ginekologa. Moga to byc nerki. Moze to byc zapalenie pecherza. Moze to byc zapalenie przydatkow. Zapalenie pochwy. Moze wszystko razem. Dolegliwosci wskazuja na zapalenie narzadow miednicy mniejszej. Leczylam to Cipronexem, wiec lekiem o szerokim spektrum dzialania antybakteryjnego. Nieleczone moze prowadzic do nieplodnosci.

Gość Pytam_2_5
Niepłodność to "już" mi nie szkodzi, bo ten "problem" mnie nie dotyczy, ale teraz nie mogę wybrać się na badania, ani do ginekologa. Dopiero za parę dni, staram sobie radzić zapobiegawczo, niedługo czekają mnie chyba pieluchomajtki. Niemniej jednak dziękuję za wszystkie odpowiedzi!!!