Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kynia

Jakie kobiety Wam się podobają?

Polecane posty

Gość kynia

Piszę tutaj bo na innych forach nie ma zbyt wielu chłopaków. Opiszcie z wyglądu swoją wymarzoną kobietę:) Proszę o normalne odpowiedzi:)

Gość moja mama smaży kota

Gość mnie się podobaja
kobiety wysokie, nie chudzielce , tkaie lekko przy kosci zeby bylo za co zlapac, najwazniejsze zeby byla proporcjonalnie zbudowana czytaj obwod w biuscie i w biodrach prawie identyczny i widoczna talia, takie kobiece ksztalty sa super.dla mnie nie wazne czy dziewczyna ma 5 czy 10kg za duzo, jak jest proporcjonalnie zbudowalan , z ladna buzia, dba o sobie, i jest inteligentna to jest idelnie.

Gość kynia
fajnie dziękuję Tobie za odpowiedz:) a jaki kolor włosów?

Gość kynia
Proszę o Wasze opinie!!!!!!!

Gość mnie się podobaja
mi osobiscie sie podobaja wszytkie kolory byle nie byly farbowane, tkaie farbowane siano u dziewczyny 20 letniej to przegiecie, jak sie zacyzna siwiec, to oczywoscie prosze bardzo, ale mjac piekne zdrowe wlosy je farbowac, uwazam za zbrodnie

Gość kynia
masz rację:)

Gość bobiX
ciepłe serdeczne miłe mięciutkie słodkie uczciwe gospodarne seksowne czułe wesołe mądre dobre itd

Gość Bestiaaaa
Sexowne ciemnowłose o piwnych lub zielonych oczach, zgrabne i nie spalone na solarze.

Gość bobiX
mięciutkie tzn nie wychudzone wieszaki wole kobiety o pełniejszych kształtach są seksowniejsze

Gość kynia
heheheh tak twierdzi wielu mężczyzn:) a to dlaczego się ślinicie na widok chudych lasek w mini ?

Gość Bestiaaaa
mieciutkie w biuscie to owszem.

Gość mnie się podobaja
bo chude laski w mini czesto oszukuja, nap taki patyk ubierze dobry push-up wypelniony jakimis wkladkami, rozmiar jej biustu skacze z A do D, sciskaja sie w tlaii jakimis paskami zeby sie wydawac kobiece, a potem jak sie to rozbierze to czlowiek ma wraznie ze zabral sie za jakiegos faceta bo tu ani cyckow ani tylka nic... same kosci...

Gość kynia
dobre:) proszę o więcej opinii

Gość kynia
to się pochwalę że mam długie ciemne naturalne włosy, biust duże D a figura hmmm zgrabna ale i tak powiększyłabym pośladki:) zróbcie to dla meni i wypowiedzcie się na mój temat

Każda kobieta jest piękna, tylko ja nie mam czasu i przede wszystkim ochoty tego udowadniać. :O Dlatego skupiłem się na obiektach ( bez obrazy, kobieta to ZJAWISKOWOŚĆ ponad przyrodzona ) , które w sposób spontaniczny (nie mylić z przypadkowym wpadnięciem pod samochód :O ) mi zaimponują, czy to wyglądem, czy intelektem, czy nawet tym że są o właściwym porze i miejscu. :)

Gość kynia
święte słowa:)

Gość Kocham szczuplutka
naturalna blondynke z ciemna oprawa oczu. Oczy ma niebieskie jak niebo. Ma ogromne powodzenie , a wybrala mnie. Jestem szczesliwy.

Gość chętne lubię
takie co same klękają do berła

Gość MzkN
NATURALNA, uśmiechnięta i to praktycznie wystarczy. Jeśli mowa o gustach normalnych facetów to wystarczy żeby nie była gruba, dbała o siebie i była naturalna i pogodna:) a jeśli chodzi o preferowane cechy anatomiczne i urody to (moje i dość często spotykane) lekko ciemniejsza, ale może być i jaśniejsza, byle by ładna cera :) nie za niska nie za wysoka, nie za duże piesi tylko takie akuratne, pupa tęż musi być taka w sam raz, musi być wcięcie w tali a tyłek też nie może być taki jakby go nie było:P co do koloru oczu to nie mam ulubionego, byle by w tych oczach coś było:) (nie zdefiniuje co bo nie umiem). włosy obowiązkowo długie, a najchętniej do tego kręcone. i bez makijażu - każdy facet to przyzna. żądnych kredek szminek i tuszy. błyszczyk i odrobina pudru/fluidu czy czegoś takiego to max i wszystko co naprawdę ładnej kobiecie powinno być potrzebne. I bez kitu - poza wyjątkami gdzie nie da sie nic zrobić - każda kobieta może być ładna jeśli troszke się o to postara :D

MzkN, ten błysk w oku nazywa sie ...przeleć mnie;)

Gość kynia
To opisz obydwie:)

Gość gigi_gangreno
- proporcjonalna i kobieca budowa ciala (cyc, tylek, nogi, etc) - zadnego oszpecenia tatuazami - zadnego oszpecenia kolczykami w nosie, buzi i Bog wie gdzei jeszcze - naturalny kolor wlosow (dlaczego 99% dziewczyn ktore spotykam wrzuca farbe?) - naturalny kolor ciala, jezeli opalenizna to tylko wakacyjna - DLUGIE wlosy (krotkie to pogwalcenie natury - tak Bog nie formowal pierwszej kobiety)

Gość Ewa z eNKeja
z szerokimi biodrami i d00piaste dzieciaki dobrze rodzą (wyskakuje jak wiewiórka z dziupli noworodek)

Gość kynia
bardzo interesujące:)