Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfghghgf

obok mojej kolezanki przechodza obojetnie faceci i kobiety bo nie jest ladna

Polecane posty

Gość fgfghghgf

to wspaniala ciepla dziewczyna ale uroda nie grzeszy,wiekszosc ludzi przechodzi obok niej obojetnie tzn malo ktora dziewczyna chce sie z nia trzymac a faceci nie zwracaja na nia uwagi

Gość .stara i brzydka.
No i co? Zadna nowosc.

Gość Napher
być może zrozumie w wieku 40 lat, że sukienki i spódnice są dla kobiet oraz buty na obcasie a skoro wygląda jak strach na wróble i oby do obory się przejść to jej sprawa

Gość life is brutal........
powiedz szczerze: czy cie to serio dziwi? zawsze tak było.. brzydka osoba jest przydatna jedynie jesli np w szkole daje sciagac na klasówkach, w życiu poza szkoła/praca malo komu zalezy na kontaktach z nią..

Gość fgfghghgf
chyba nie rozumiesz o co chodzi nie dla kazdego sa spudnice,ona akurat nie powinna ich zakladac chociaz czasami to robi a korzystniej wyglada w spodniach ,a w butach na obcasach chodzi i co z tego ;/ tu nie chodzi o kwestie ubrania,czy czystosci zadbania

Gość Bestiaaaa
to jest przykre, ale tak niestety jest. wygląd Twoją wizytówką

myślę że ją zauważą osoby które nie zwracają uwagi tylko na wygląd tylko na wnętrze. Nie ma nic gorszego niż śliczniusia paniusia która nie potrafi sklecić zdania z sensem ;) a co do wyglądu, to kobieta też musi o siebie zadbać, może jak ktoś na nią zwróci uwagę to będzie lepiej wyglądać. Ze mną tak było!

Gość fgfghghgf
do life is brutal wiesz troche mnie to dziwi,ja tak jak napisalam poznalam ja i zobaczylam w niej ciepla i fajna dziewczyne,nie wiem moze jestem jakas inna ale nie tylko wyglad zauwazam u czlowieka

Gość Bestiaaaa
Ale pomysl sobie ze to nie Ty z nia bedziesz sypiać! co innego lubić a co innego pociągać. Kobieta powinna tez męzczyznę pociągać.

Gość Napher
w dzisiejszych czasach co najmniej 80 procent kobiet zapierdziela w spodniach różnego materiału , często kobiety wyglądają jakby się sklonowały i żadnej różnicy nie ma , jedna szczupła a inna ma tak wielkie doopsko jakby za sobą ciągnęła telewizor , więc oczywiście ta z tym telewizorem wzbudza zainteresowanie na zasadzie, ile trzeba żreć aby taki telewizor ciągnąć za sobą i jak można się doprowadzić do takiego stanu , że wszyscy uciekają na widok takiej kobiety i chociażby Ona do siebie każdego chomika przytulała i kota dachowca to każdy facet zwieje na jej widok

Gość argoss
wiekszosc ludzi okazalaby sie ogólnie mowiac "dobra" jesliby ich bliżej poznać niestety teraz sa takie czasy że wyglad sie tak liczy.. brzydki człowiek ma przechlapane bo raczej nigdy inni nie będą jakos specjalnie zabiegac o kontakt z nim ale trzeba tez wiedziec ze każdemu podoba sie cos innego i nawet najwiekszy brzydal ma szanse poznac kogos dla kogo bedzie atrakcyjny