Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowana14

POOOMOCY!

Polecane posty

Gość Niezdecydowana14

Hej, mam nietypowy problem. Kręcę z typem ale nie wiem czy jest ładny. Niby jest fajny i w ogóle, ale nie chcę też zadawać się z byle kim żeby koleżanki mnie wysmialy:| Moze to i dla was smieszne ale poprosze o szczerą opinię Co o nim myslicie? http://photos.nasza-klasa.pl/19603599/23/other/std/3902aa5ca5.jpeg PS. Zgodzil sie na dodanie tego zdjecia tutaj bo rozumie moje wątpliwości, za bardzo ulegam opinii innych

Gość To zdjecie jest usuniete

Gość zlosc pieknosci szkodzi
ale ty glupia jestes :D:D:D matko, dawno nie widzialam tak durnego postu hahahahha :D:D:D:D

Gość Niezdecydowana14
Czekam na kogos kto mi doradzi a nie bedzie sie smial;/ kazdy mial kiedys 14lat

no tak, mialam 14 lat, ale nigdy nie ulegalam opinii innych na tyle, by pytac czy facet z ktorym chce sie spotykac jest fajny :D jak sobie ciuch nowy kupujesz, to tez robisz wywiad, czy wypada ci w nim chodzic? :D:D:D

Gość Niezdecydowana14
jestes glupia i mi nie pomozesz wiec milcz

Niezdecydowana14 Hej, mam nietypowy problem. Kręcę z typem ale nie wiem czy jest ładny.... ło matko to musi być nieciekawie nosić te 30 dioptrii w kazdym oku jak sobie z tym radzisz ? nie masz problemów ? policja nie bierze Ciebie za jeepa z halogenami ?

Gość pffff jaki beznadziejny kolo
wez wez wez mala idz lepiej spac ten koles jest okropny! albo to prowokacja i swoje zdjecie ktos wystawil to mowie krotko-ochyda!!

Gość luizka909
Mam duży problem spotykam sie z dużo starszym kolesiem który ma córke starszą ode mnie o rok nie mogę sie z nią dogadać a on tego nie rozumie prosze poradzcie co zrobic

"Niezdecydowana14 jestes glupia i mi nie pomozesz wiec milcz" o tak, jestem baaaardzo głupia :( a twoją mądrością jest kafeteria, to jest dopiero godne pozazdroszczenia :classic_cool:

Gość Niezdecydowana14
Dobra przyznaje sie:/ to ja. Chcialem poprosic o jakies sugestie dotyczące metamorfozy bo chce cos zmienic. mam 20lat a nigdy nie mialem dziewczyny i sie nie calowalem, chce byc atrkcyjny bo to mnie przygniata juz. jakies propozycje?

Mam duży problem spotykam sie z dużo starszym kolesiem który ma córke starszą ode mnie o rok nie mogę sie z nią dogadać a on tego nie rozumie prosze poradzcie co zrobic zaraz zaraz to w końcu z kim się spotykasz z gościem czy z jego córką ?

Gość luizka909
no z gosciem mieszkamy razem ale jego corka czesto jest u niego mam jej juz dosc

Gość a niech sie czuja
z corka:-D

Gość koleś zapłać twarzowe
bo jesteś obrzydliwy

Gość luizka909
to juz nie o to chodzi tylko my sie ciagle klocimy prowkuje mnie a potem placze do ojca i przez nia sie tez a nim sie kloce

słuchaj orange w jej rozumieniu 'kradniesz jej ojca zabierasz go jej mamie itp' takie numery są nieuniknione po prostu jak nie jest za bardzo uparta to się do Ciebie przyzwyczai ale to potrwa

Gość Niezdecydowana14
BOŻE IDZCIE SE NA INNY WĄTEK A NIE MI LUDZI ODSTRASZACIE;/ ZBIERALEM SIE Z 3 MIESIACE ZEBY PODDAC SIE OCENIE I POPROSIC O PROPOZYCJE EWENTUALNEJ ZMIANY A TU WYSKAKUJE MI DUPKA Z CORKA FACETA STARSZA OD NIEJ CZY CHUJ WIE CO:/

Gość luizka909
ale ona mnie nie cierpi i zmysla a potem ja sie kloce z moim dodam za ja mam 19 ona 20 a moj facet ma 42 wiec ona nie ma juz 5 lat

Gość luizka909
za to ty widac masz problem z samoocena

Gość Niezdecydowana14
TO SPIERDALAJ I IDZ GDZIE INDZIEJ SIE RUCHAC\ JAK MOJA TWARZ?

Gość luizka909
twoja twarz ok

do niezdecydowana14 już Tobie odpowiedziałam > 01:31]] jak już robisz prowokację to się postaraj :P do... [luizka909 ale ona mnie nie cierpi i zmysla a potem ja sie kloce z moim dodam za ja mam 19 ona 20 a moj facet ma 42 wiec ona nie ma juz 5 lat] wiek nie ma to (prawie;)) nic do rzeczy chcesz z nim być ? proste pytanie

Gość luizka909
my chcemy byc ze sob a tylko ona wszystko psuje a on jej na dadatek wierz potem sie ze mna kloci

Gość pffff jaki beznadziejny kolo
ha wiedzialam ze prowo hahahha:D nie no koles wiesz co serio usun sobie pieprzyki z twarzy, wiez sie ogol na lyso ubierz w drech zacznij cpac znajdz sobei kumpli oni cie wprowadza w swiat ruchania i wszystkiego tego czego chcesz hee:D a jak sie wstydzisz to wez sobie kup sztuke palenia, nie jest drogo, zajaraj i potem zrob to co mowie heee;D powodzenia i pozdro zioooom xD

Gość Niezdecydowana14
koleś wlasnie taki bylem a ani razu nie zamoczylem zioooom:/