Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonamama

omg! kolejny raz w tym tygodniu zawiesil mi sie komp!

Polecane posty

Gość zrozpaczonamama

mam asusa model k70AC, kupilam go w lutym i jak dotad bylo ok, niedawno mi sei zawiesil tak ze musialam wylaczac go recznie, niedano pare dni temu to samo, i przed chwila znowu! nie wiem co sie dzieje bo nie robie z nim nic nadzwyczajenego, mialam otworzone pare kart w google chrome, aqq i skype i tyle. i nie wiem czemu sie zawiesil tak nagle:( jak wieci w czym tkwi problem napiszcie blagam!

Gość zlosc pieknosci szkodzi
to pewnie przez google chrome :classic_cool: a inne aplikacje?

Gość zrozpaczonamama
ahh niech ktos mi pomoze? czy to wina wadliwego oprogramowania czy cos sie jebie ze sprzeciwem?? mam orginalnego windowsa i watpie ze cos ze sprzeciwem chyba ze wada fabryczna... prosze powiedzcie mi co jest bardziej prawdopodobne

Gość Mnie sie nie zawiesza
Ale raz w tygodniu, czyszcze go specjalnym programem z "problemow", a potem sprawdzam , czy nie ma virow. Wez jakiegos znawce od komputerow , niech sprawdzi, moze cos w nim wisi. Moze go kiedys wylaczylas podczas instalowania i uzupelniania luk. To napewno drobiazg.

Gość zrozpaczonamama
hmm to mozliwe ze przez to bo zawsze od tego sie zaczyna ze zacina sie chrome teraz to sobei skojarzylam ahhh:( ale z kolei chrome to dobra przegladarka szybsza od firefoxa.... jak usune to jestem skazana na liska ahh:(:(:

jakis tam konflikt skryptow czy cos w tym stylu, ale to by ci sie resetowal

firefox, chrome i opera oraz ie to nie są jedyne przeglądarki przecież :O:O:O

Gość zrozpaczonamama
wlasnei go nie wylaczam tylko usypiam i zawsze przed jakas aktualizacja sie nie wylacza tylko jak zainstaluje sie i wtedy... a jakiego macie antywirusa? ja mam eset nod32 i dzis mi wykryl jakas odmiane wirusa ktorej nie wykrywal na innych kompach... tak ze mysle ze jest dobry.. a tak poza tym to nie sciagam z neta nic i nie otwieram dziwnych mejli... wiec nie wiem skad cos by sie moglo wziasc.. ahhh

Gość zrozpaczonamama
no wiem ze nie sa jedyne przegladarki ale nie weim jakie sa dobre firefox sie zacina i wogole wolno trybi, byc moze chrome mi zawiesza kompa, opery nei mialam a o reszcie to nawet nie wiem bo nei ma sie kogo spytac bo wiekszosc firefoxa ma....

opera jest spoko, flock jest spoko, maxthon jest spoko

Gość zrozpaczonamama
aha spoczko wyprubuje. a jak nie przegladarka to myslisz ze co innego sie moglo stac?

a chuj wie, to moze byc paproszek na plycie tak na dobra sprawe

Gość zrozpaczonamama
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN no ale co ty na nim robiles/las heh ze sie zawieszal? przy takim sprzeciwie to dopiero dziwne he

q6600 jak wszystkie proce z tej serii to sklejka dwóch core2 duo, więc należy mówić 2 razy po 2 rdzenie a nie cztery rdzenie :P

zawieszanie się komputera pod windows nie jest normą od czasu wydania SP2 do winxp jeśli XP albo win7 się zawiesza to na pewno nie jest to norma i należy to sprawdzić

Gość zrozpaczonamama
ey to ddr5 wogole istnieje?:D nie wiedzialam hee

Gość zrozpaczonamama
mam windowsa 7 professional 32 bitowego

Gość zrozpaczonamama
ey to w koncu mam sie martwic i wolac kogos zeby mi sprawdzil czy co bo jeden mowi tak drugi tak....

Gość zrozpaczonamama
ja mam amd procek i to moze przez niego to sie dzieje bo on gorszy ciut od intela nie?

Gość zrozpaczonamama
to co ja mam zrobic wyslac gejtsowi zazalenie ze mi chujstwo dal?:D cos musze zrobic heh