Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krevetka.

calowalam sie z 14 latkiem! jaka siara ;x

Polecane posty

Gość krevetka.

Troche za duzo wypilam w pewnym klubie gdzie praktycznie sami moji znajomi.Tanczylam lekko wstawiona i przylaczyl sie jakis koles.Tylko tyle wyczailam ze jest wysoki.Przy tych swiatlach i po paru piwach niebardzo widzialam twarz.Ale ze byl wysoki,uznalam ze pewnie ma z 20 lat.Wzielam go za reke i jak para poparadowalismy przez caly klub zeby wyjsc na zewnatrz.Kazdy nas widzial.Juz od samego poczatku mialam chcice.Jak tylko przekroczylismy prog,rzucilam mu sie na szyje i zaczelismy sie calowac.Moja reka powedrowala do jego spodni.Nagle spojrzalam mu na twarz i....o zgrozo,jakis malolat.Pytam go ile ma lat,a on ze 14 ;/ myslalam ze sie zapadne ze wstydu.Jakos sie wymigalam i pojechalam do domu.Juz tam sie wiecej nie pokaze! Pewnie kazdy sie dziwil ze z takim gowniarzem za reke...masakra. Jeszcze znalazl mnie na nk i zaczal sie zwierzac ze nikogo nie ma,ze jego rodzice pija i grozi mu poprawczak za jakies kradzieze.Ze jak go zostawie to sie powiesi.A ja mu odp. to sie wieszaj,nie obchodzi mnie to.Eh,nie wiem czy dobrze zrobilam ;/

Gość KubaWojewódzkiSracz
Grzeszna córo Edenu...Nie zaszkodziło za bardzo te czochranie wibratorem po bobrze podczas oglądania chłopców na szkolnym boisku ?

Gość a ty ile masz lat kreveta??

Gość krevetka.
on nie ma zdjec na nk.Ja mam 18 lat.On gdyby nie ten dziecinny ryj,to moooze...a odnosnie klubu-po znajomosci kazdego malolata wpuszczaja.Ale jest ich naprawde malo.Jedna laske 15latke wykorzystuja bo jej nie lubia.Za to ze moze wejsc musi pomoc barmankom sprzatac ze stolow ;D i lata jak glupia.Co do tego kolesia to wyglada jak pokemon.Jak sobie teraz wspomne jak z nim paradowalam to mnie krew zalewa ;/

Gość omg222
lol483

Gość moi nie moji

Gość pewnie ze tak
może cie oskarżyć o molestowanie :) t