Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Witajcie dziewczynki wpadłam by powiedzieć że od trzech dni siedzę w czarnej dziurze i nie widzę drogi wyjścia :( 😭 na dokładkę wczoraj znów byłam na blokadzie i jak mi pani doktor zaserwowała prosto w ścięgna to do tej pory czuję 😭 boli jak cholera a miało nie boleć :( Nie robię nic na ogrodzie i nie zamierzam, niech się dzieje co się chce, nie mam ochoty nawet wyjść z domu na ten ziąb:( Tereterku śliczny ten żakiecik, naprawdę potrafisz dopasować wszystko , jesteś genialna👄 Udanej zabawy. Małgorzatko masz rację nie choć jeszcze do pracy, Małż i dziewczynki dobrze mówią👄 Bonitko podziwiam Cię za Twój zapał do prac kwiatowych👄 Roberto serdecznie imieninowe życzonka wysyłam w stronę Małżusia🌼🌼👄 Wesołku, trzeba opracować patent na te liście ,mnie też wnerwiają nieźle :( Kosmitko👄 Banderasku miłej pracy👄 Wszystkie dziewczynki ściskam i całuję 👄 Nie wiem kiedy się znów pojawię bo ta dziura mnie pochłania:( Trzymajcie się cieplutko

Hej🖐️ Mi też coś ciągle czasu brakuje :( to chyba przez tą jesień dni są ponure, krótsze i zimne buuuuu :( Tokino kurują się i wychodź szybciutko z tej dziury ❤️ Małgosiu nie rwij się za wcześnie do pracorki, bo możesz sobie zaszkodzić i to bardzo ❤️ Zuuziczku dziękuję za linki z kremikami ❤️ Roberta wszystkiego naj dla Małżyka🌻🌻🌻 Pozdrawiam was wszystkie bardzo cieplutko❤️

dobry wieczór Tokina rzucam drabinkę do dziury, w którą wpadłaś chwytaj i wspinaj się szybciutko:) masuję Twoje ramionka, tak delikatnie żeby nie urazić:) Terterku ot gapa ze mnie popatrzyłam na żakiet i zapomniałam wczoraj napisać, że faktycznie fasonik wybrałaś super do swojej figury, jak będzie gotowy poproszę o Ciebie w nim:) Małgoś dziękuję za chęć pomocy, ale nie da się, sama muszę dynkę wysilić i coś skrobnąć:o Poetko namierzyłam pana mimo, że ma 55 na karku;):P Bonita jak samopoczucie? objawy grypopodobne minęły? Wesołku to masz co grabić;) i pewnie codziennie jest tak, jakbyś wcześniej tego wcale nie robiła:o

Pszczółeczko a co ty tak robisz toz Ty nie masz ogródeczka? Tokino co za dziura Cię dopadła?A ile jeszcze masz wziąć tej blokady?Tez słyszałam ,ze to bolące są.Trzymaj się i zycze zdrówka. U mnie też zimno a ja tez musze na ogródeczek choć na godzinkę ,Ale jutro zaczynam piec serniczki na wesele dla znajomej,mam u niej odrobek bo zawsze jak byla jakas uroczystość u mnie to przychodziła z ciastem.

Pszczółko a co to będzie w za jakieś dwa i trochę tygodnie, jak przestawimy czas:o powiedzcie po jakiego grzyba przestawiamy ten czas?????

Małgoś moja pora moja, rano nie mam jak - pracora, później jak to w chałupce i obiad i coś trzeba zrobić i dopiero teraz łapię oddech:P

Zuziczku to u mnie sie już czas przestawił tzn w mojej łepetynce,wstaję codziennie o 5 tylko nie wiem po jakiego czorta,to teraz jak czas sie przestawi bedize 4 godzina.Chyba mnie z domu wygonia tylko tak myśle gdzie? Za to w nocy spię ani razu się nie obudzę

tia, będzie 6;) faktycznie po co tak wcześnie wstajesz? a o której się kładziesz wieczorem? i czy podsypiasz w dzień?

Melduje sie po imprezie - było miło - obśmialam sie i naładowałam akumulatory na czas jakiś bo kawały sypały sie obficie. Wesołku ❤️ mnie też te liście wkurzają bo mam pełno na balkonie - dzikie wino mi oblatuje :0 ... ehhh...przed nami łysa, szara pora roku.... Dobrze, że zmiana czasu jak pisze Zuzik - znaczy sie bedziemy spać dłużej a nasza Małgosia będzie sie tłukła jak marek po chałupce i pewnie będzie nam śniadanka robiła dla zabicia czasu? :P:P:P:D ❤️ Bonito ❤️- ciepłe majtki! pamiętaj jak rabotajesz w ogródku :P :D a piździ kurna gorzej jak u Poetki - calkiem gorzej Nie cierpie jesieni... brrr...:O jedyne co mnie cieszy to kolory ale i one szybko znikają Dobranoc Dziewczynki - śijcie dobrze ❤️ ❤️ ❤️

Też wpadłam powiedzieć Wam dobranoc 😍. Taka jestem zaganiana w pracorze...a jeszcze i papiery do domu przynoszę. Ale nie przyszłam kwękać, bo kieeedyś będzie lepiej:D Tokina..............doskonale wiesz, że siedzenie w dziurze szkodzi i przynosi impas. WYSKAKUJ!!!! Tupnij ze trzy razy, wypłacz się porządnie, a potem umyj twarz i pomyśl.....że inni mają gorzej i muszą zyć...Wyobrażasz sobie matkę, która straciła w busie trzech synów??? Musi żyć z tym niewyobrażalnym okrucieństwem. WYSKAKUJ SKARBIE, jesteś silna i mądra, dasz radę. Dobranoc dziewczątka, tulam wszyściutkie...😍

Dzień dobry 🌻 Małgosiu! wstałaś już? chodź na kawe ❤️ Zaparzyłam kawe (__)? (__)? (__)? (__)? herbate I__I> I__I> I__I> I__I> inusie U? U? U? U? U mnie mgły - prawie nic nie widać. Górnicy uratowani wszyscy - i to jest jasny promyk nadziei w tych okropnych czasach ziejących pogardą oszołomów dążących do przewrotu politycznego w Polsce. Akcja w Chile pozwala nam jeszcze wierzyć w człowieka - bo jak na razie trudno było wierzyć widząc te eskalacje nienawiści i te uparte próby podzielenia Polaków przez jednego chorego psychola. Moim jedynym marzeniem jest unieszkodliwienie tego pokurcza abym mogła żyć normalnie i aby nikt nie próbował mi wmawiać że jestem Polką gorszej kategorii.

A teraz czas na śniadanko: chlebuś, bułeczki kajzerki masło, dżem, miód kiełbaski na gorąco sery rożniste: żółte, topione i dojrzewające duża taca owoców i warzyw musli, sok wieloowocowy Pozdrawiam bardzo serdecznie i życze miłego dnia. Tokino? kiedy kończysz swoją prace? czyli staż? kiedy będziesz mogła odpocząć? ❤️

tererku przychodze na kawusie ,pyszna i częstuje wszystkie dziewczynki goracym serniczkiem. Wstałam Tererterku oczywiście o 5 godzinie tylko jak małz sie ruszył do pracy.Juz zakupy raniutko zrobiłam w mleczarni serkowe coby serniczki swieżutkie były Teraz czekają w kolejce serniczki do piekarnika.Spiekam cztery . Pozdrawiam

Muszę się wyrobić do 12 godziny z pieczeniem bo potem musze z synem jechac po wymarzone prawko jazdy i mam problem bo chce wracać on jako kierowca a ja strasznie tego sie boję,wolałabym by pierwsze pojezdził z małzem a nie ze mną.A on jest taki uparty ten synio,juz wczoraj cały czas mi mowił,że do szkoły tez chce jezdzić,nie powiem ma daleko a rowerem troszkę zimno.I nie wiem co zrobic. Terterku dla Ciebie dzisiaj 🌻 🌻 🌻 z okazji Dnia Nauczyciela za moich czasów tak to święto sie nazywało.I tak pomyśle moją mama też pracowała w tym zawodzie.

Tererku ja tez sie cieszę,ze akcja powiodła sie,ze wszyscy ludzie zyją choć na pewno powrót do normalnego zycia dla nich będzie cięzki. Martwi mnie ta sytuacja w naszym kraju ,zobacz tyle wypadków przez błąd ludzi ,tyle ludzi ginie codziennie w drodze do pracy ,by utrzymać swoje rodziny pracuja w nieludzkich warunkach.

Dziewczynki terterku🌼z wiadomej okazji:)))wszyściutkiego najjjjj:Dnajjjjj:Dnajjjjj:D Dziękuję za kawusię:)))) Małgosiu🌼 Miłego dnia dla ,,moich,,Dziewczynek❤️ p.s.A ja od rana tyram okrutnie😭 tokino❤️❤️

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Terterku🖐️ wszystkiego najlepszego👄🌻🌻🌻 Podzielam twoje zdanie w sprawie pokurcza. Wytłumacz mi dlaczego jeden oszołom może pociągnąć tylu ludzi za sobą, niejednokrotnie profesorów, doktorów, czyżby wszyscy pałali taką nienawiścią? Bo nie dziwię się moherom, ale młodzi ludzie? Nie mogę o nim mówić bo ciśnienie mi się podnosi Małgosiu🖐️ to masz słodkie zajęcie od samego rana:D Nie bój się przejażdżki z synem, ja też miałam pierwszą jazdę po odebraniu prawka. Banderasku🖐️ jeżeli nie w pracy, to przy czym tyrasz? 👄 U mnie zachmurzyło się. Wczoraj wyszliśmy z M po zakupy butów dla mnie i dla niego, wróciliśmy bez butów i oddzielnie:( różnica zdań Miłego dnia wszystkim🖐️

Banderasku to znaczy że kukasz do nas z pracory:D cieszę się i lecę na ratunek

Dzięki Dziewczynki za życzenia :D ja już z tą profesja niewiele mam wspólnego :P ale zawsze jest mi miło jak ktoś pamięta ❤️ Małgosiu - jestem podobnego zdania co Bondi - jeździj z synem -- nie obawiaj sie - sama też jesteś kierowca zawsze możesz reagować jakby co To prawda Małgosiu - jest to wyjątkowo ponury rok - wciąż giną i cierpią ludzie ( a miałyśmy takie nadzieje co do tego roku pamiętacie?) Bondi - ja też już staram sie nie ogladać sensacji z tym pokurczem bo ciśnienie mi wali jak go widze - budzi we mnie najgorsze instynkty Bondusiu - znam taki rodzaj zakupów - na dwudziestolecie naszego ślubu jechalismy ze staruszkiem do Paryża - nalegałam żeby kupić mu ładne jasne spodnie (to był czerwiec) i ta cho lera nie chciał mimo że w sklepie były śliczne i pasowaly jak ulał. Uważałam, ze nie chce bo ma chyba węża w kieszeni - i jak wróciliśmy z zakupów bez spodni to nie wysiadłam z auta tylko powiedziałam mu, ze jak nie wrócimy po te spodnie to ja sie z nim rozwiode! (nie mogłam zabrać chłopa do Paryża w starych zwiędlych i gaciach!:P) no i wróciliśmy po te spodnie - ma je do dzisiaj i są super. Te chłopy to chyba wszystkie takie antyzakupowe :P:P:P:D

Banderasku - Ty jesteś prawdziwym tytanem pracy - macham do Ciebie łapką coby Ci sie lepiej i spokojniej pracowało ❤️ 🖐️

Tererku mój tez nienawidzi kupować sobie cos do ubrania,chodzi mozna powiedziec do tej pory w spodniach do pracy póki się nie rozpadna.To wielki problem jak trzeba mu kupic nie mówiąc o butach.Jemu nigdy nic nie trzeba.On tylko umie i lubi strasznie kupować cos do samochodów a ja tego nie cierpie.Byle wycieraczka a go to cieszy Tererku to dobrze wtedy zrobiłas,dobrze ,ze dał sie przekonać. Bondusiu a chcieliście jakies zimowe zakupić kozaczki? Banderasku trzymaj się ,wiem co to znaczy, A ja już dziewczynki zdążyłam nawet pościnać koło domu róze i maliny. Jak tak piszecie te pewnie dam mu te kluczyki i spróbuje wrócic jako pasażer. U mnie slicznie na dworze ,posyłam słoneczko w Wasze strony.