Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Wesołku to ja jestem ciemna masa:o nie domyślam się:o

Hi,hi hi Zuziczku może i mi się tylko wydaje że wiem,za bystra to ja raczej nie jestem:p:).Nasza Bonita to jest detektyw A pro po okien,moje także pięknie okurzone ale nic to, tak ma być:p:)

okropnie to zrobił nie wiem jak rodzice przyjada co powiedza ale co mnie to chcieli zeby robił to teraz mają

Wesołku :-D, wiem, że aniołem nie jestem! Dlatego tak szukam ich opieki ;-) :-p. Ale zdania na temat facetów nie zmienię :-o

właściwie teaz mogłabym umyć choć jedno okno, ale nie chce mi się:P leń patentowany ze mnie:o

Beti! Cholera jasna!!! Przecież to rodzice chcieli tapetowania, to po co ty się denerwujesz???

mi jeszcez zostały trzy do umycia ale nie wiem kiedy je umyje a co do mojego wolnego to niew iem kiedy je będe miał

Bechemootku ojejku nie ciebie maiłam na myśli pisząc o rogatej kobiet duszy.A pragnienia mamy podobne ja także szukałam rycerza z bajki który będzie facetem a dostała mi się baba.Czasem się zastanawiam jak pewnie większość kobiet kto w naszym związku nosi portki:p:):)

no tak rodzice am nie to wkurza że tak to zrobił nie wiem dlaczego ale już tak jestem że z byle powodu się denerwuje ale my jeszcze z innego powodu się kłocimy

jak nie ma dywanów i firanek to alergikom lepiej żyć!!! Przeleci się mopem podłogę na wilgotno i spoko!

nie wiem czy pisałm ze przychodzi pijany i robi awantury

Bechemotku ja nie dam rady z nim jak jest pijany bo jest wyższy a kłoci ze mna ale to sprawy rodzinne są nie będe tu pisac

Zuuzik nie my,nie myj bo mi się wstyd zrobi i będę musiała wymyć swoje a nie mam na to najmniejszej ochoty. Bechemootku przecież nie chcę Cię nawracać na siłę,każdy ma swoje zdanie i nie ma co się do tego mieszać:):).Ja także ich nie gloryfikuję,moja zasada brzmi mniej więcej tak z chłopami źle lecz bez nich jeszcze gorzej:p:).Stare ale trafne,hi,hi jak diabli.

Bechemotku chyba wyczułaś a już myślałm że mi się ułoży a tu nic już tak a feleran jestem i chyba nic juz mi si.ę w życiu nie uda

Myślałyśmy z córką ze będzie spokój a tu nic z tego on ma klucze z domu i przychodzi kiedy chce

Wesołku! Ale miałaś rację :-), rogata dusza ze mnie okrutnie!!! A ja nie marzyłam o księciu z bajki...ja o żadnych księciach nie marzyłam. Miałam zupełnie inne plany.......Ale basnie i bajki kocham do dzisiaj :-). I czytać i oglądać filmy i śnić :-) A swoich facetów mam obok, bo...mam.

Beti to współczuję:o szkoda, że nie możesz zabronić mu przychodzić:o Wesołku podpisuję się pod tym powiedzeniem:)

Wesołku ók co mieszkanie jest rodziców ni nie moge zmienić raz jak zapomniałm klucza wyciągnąć to zrobił awanture i do mamy zadzwonił że go do domu nie chce wpuścić było to w Wielką sobote szrpał mnie telefonem rzucał dużo by pisać i wyszło na to ze my z córką jestesmy te złe nie on

Beti, nie tylko ty masz takie problemy, niestety! I jak piszesz, jest to sprawa rodzinna.

no właśnie ale dzwoniła teraz mamcia i chyba za dwa tygodnie będo już w domu

Dziewczyny! To mieszkanie jest rodziców Beti i oni mają prawo decyzji :-(

bechemotku masz racje miszkanie jest moich rodziców i nigdy nie będzei moje jak już to będzie mojej córki

No a mi się marzył książę:):) nie chodziło o konia,hi,hi złotą zbroje itp ale o ta całą otoczkę silny mężczyzna który otoczy opieką,będzie przy mnie silny,rycerski a ja będę kruchą delikatną kobietką o którą trzeba dbać,dmuchać i chuchać bo taka wiotka z niej istotka.A co wyszło??? miała być wiotka wyszła idiotka:p:p,jest książę, jest zbroja ale to ja mam ja na karku,hi,hi a moja księżniczka się goli :):),ma posturę atlety a boi się żaby.