Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek29999999

czy 29 letni prawiczek nie nadaje sie już do seksu??

Polecane posty

Gość prawiczek29999999

Witajcie. mam 29 lat i nadal jestem prawiczkiem. W życiu nie byłem na żadnej randce i imprezie. Nie pocałowałem nawet dziewczyny. Jestem chorobliwie nieśmiały, ale to głuwnie przez to, że od podstawuwki po liceum byłem gnembiony przez koleguw z powodu swojego wyglądu. Byłem najsłabszy i najniższy w klasie. Z tego powodu zawalałem naukę i nie dokończyłem ostatniej klasy . Jestem do tej pory jakby po podstawuwce. Boję się dokończyć edukację bo wogóle inny system i ta nowa matura. czasami u wujka na budowie coś tam dorobię ale nie jestem zadnym fachowcem więc coś tam powynoszę i pozamiatam. Jednak dużych ciężarów dźwigać nie mogę bo przy moich 51 kg i 162 cm wzrostu to dużo nie powojóje. Teraz to cieżko o robotę bo wujek zleceń za dużo nie ma. Mam kuzyna 25 letniego ktury jest wykształcony, umięśniony i bardzo inteligentny. ma pełno koleżanek i dużo seksu kiedy chce bo kobiety za nim szaleją. Nie ma on więc problemów z wyrwaniem dziewczyny. Prubował pare razy mnie wkręcić i dawał jakieś porady ale ja zawsze zawalałem. Po paru razach stwierdziłem ze się nie nadaje, bo zacza zdobywać doświadczenie z kobietami mając 29 lat to za późno. dlatego juz sie z tym pogodziłem. cały czas się masturbuje ale to pewnie marny substytut. ręka nie zastąpi c*pki.przepraszam ale musiałem se wyzalić. przy opkazji chce się was zapytać jakie to uczucie być w kobiecie. proszę o odpowiedzi. będę wdzięczny.

Gość tu życie jest weselsze
pewnie że się nadaje,więc weś się w garść zamiast użalać nad sobą i do roboty,musisz nie żle nadgonić,,

Gość robo_cop
Nie wiem jak to jest byc w kobiecie, ale w galeriance jest bardzo fajnie, jak dobrze ciagnie to wole nawet do buzi bo w cipke bez gumy zadna nie chce brac :| a z guma to nie to samo, tzn nie mam do konca porownania, ale jak wchodzila nowa kolekcja do h&m to jedna taka 3 razy przelecialem bez gumy w dupe dzien za dniem i bylo bosko. Zwlaszcza za ostatnim razem bo juz bylem splukany doszczetnie i wiedzialem, ze to ostatni raz wiec uzylem tylko troche wazeliny i zapakowalem jej od razu do konca w dupe, suka mnie zapamieta na dlugo :D