Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie sierota

Czy żrąc od dziś mniej schudnę do końca roku 20 kg?

Polecane posty

Gość taka sobie sierota

Tak naprawdę to już od jakiegoś czasu jem mniej i czuję, że w pasie trochę zgubiłam, ale teraz chcę zacząć zdrowo się odżywiać. Wiem, że ruch byłby wskazany, ale moja kondycja jest tragiczna. Nie mam roweru czy innych sprzętów. W moim małym mieście też nie ma jakiegoś klubu albo siłowni. Więc pomijając ruch - jeżeli zmienię żarcie na odpowiednie to powinnam do końca roku się wyrobić. Prawda?

Gość Maradona12123
no pewnie,że tak. Tylko tu nie chodzi o to ,że mniej to znaczy z 3 kawałków pizzy jesz jeden,z 2 kebabów zjadasz jednego. Musisz odrzucić niektóre żarcie. Nie wiem jak jesz..

Gość taka sobie sierota
Już pisałam, że zmieniam żarcie na zdrowe :) 4 posiłki dziennie i jakieś przekąski. Odrzucam fast foody, słodycze... A ważyłam ostatnio 82 przy 167 cm, ale już trochę ze mnie zeszło. Chcę widzieć efekty. Schudnięcie przez miesiąc 10 kilo i zaraz wrócenie do tego mnie nie satysfakcjonuje. Dlatego daję sobie czas do końca roku...

Gość taka sobie sierota
Wiem.

Gość taka sobie sierota
To co napisał drzewiecki nie jest przyjemne, ale prawdziwe...

Gość najwyższy czas zacząć jeść
żeby żyć, a nie żyć aby jeść. Widzę, że ty wolisz drugi model, bo inaczej skąd wzięłyby ci się przy odchudzaniu 4 posiłki a nie 3 główne i skąd te PRZEKĄSKI???????? 3 posiłku bez przekąsek, dużo ruchu i figurka się poprawi. Inaczej pozostaniesz wielorybem

Gość taka sobie sierota
Wszyscy mi dookoła gadają, że 4 posiłki to takie minimum. A między posiłkami można jeść owoce czy warzywa, ale może nie znają się...

Gość taka sobie sierota
1000 :D

Gość fbdsdx
najlepsza dieta - jeść wszystko tylko mniej trzymać się tego choćby nie wiem co i rezultat trwały i gwarantowany mam 47 lat 166 wzrostu i ważę 55 kg - stała waga a czy jesz 3 posiłki czy 5 nie ma znaczenia, jeśli nie przekraczasz dobowej podaży kalorii (ok 1700) a podczas odchudzania (1000-1200)

Gość no dokladnie jak juz ktos
napisał. to zalezy od tego ile jeszcze teraz i ile znaczy mniej.. ale masz z czego zrzucac wiec mysle ze spokojnie schudniesz do konca roku przynajmniej te 15 kg. ale nie rezygnuj z ruchu bo co z tego ze schudniesz skoro i tak sie bedziesz wstydzila pokazac bo cialo bedziesz miala takie...sflaczale. 20 kg to sporo. za zaoszcedzone pieniadze na jedzeniu kup sobie rower :P

a ja schudlam w 2m-ce 8kg. jadłam mało duzo ruchu pt praca i spacery. bieganie odpadało bo po 2krotnej kontuzji kostki nie dalam rady. jadłam w duzych ilosciach salatki owocowe, joghurty. zasada jedna malo a czesto, nie tłusto i nic po 18 ewentualnie jabłko. mnostwo plynow.

Gość najwyższy czas zacząć
...Wszyscy mi dookoła gadają, że 4 posiłki to takie minimum... Wszystkie wieloryby tak mówią , bo nie wyobrażają sobie życia bez żarcia :)

Gość taka sobie sierota
Jaki waruneczek? :)

Gość taka sobie sierota
Ale mnie akurat mówiły to osoby o prawidłowej wadze, nie wieloryby :) Nawet dietetyczka :)

Gość taka sobie sierota
To już chyba wolę jakiś sport od tabletek...

Gość nie musisz żreć mniej
ale zacznij żreć z głową mój tata żarł jak smok przez całe życie, od 2 miesięcy jest na diecie proteinowej i już spadło mu 17 kilogramów, on musi jeść, bo to lubi i ma żołądek jak wiadro, ale je odpowiednie produkty

Gość maniaczka coli
kijki sobie kup i spaceruj, pracują wszystkie mięśnie -super na twoją teraźniejszą kondychę:D