Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaa uparta

Dziwne zachowanie bylego faceta.

Polecane posty

Gość martaaa uparta

Bylsimy ze soba rok czasu w tym 4miesiace mieszkalismy razem.Jak to w zwiazku bylwaraz jest dobrze a raz zle.Rozstalismy sie 2 tyg.Temu.od tego czasu mamy kontakt.Wczesniej ja pisalam dzwonilam aleto nic nie dalo.Przestalam sie odzywac do niego1.Po tyg.czasu pwoiedzial ze potrzebuje czasu zeby sobie przemyslec nasz zwiazek.Ja pierwsza do niego nie pisze nie dzwonie.Wiec sam dzwoni do mnie,pisze sms nie zobowiazujace np "czesc , co slychac".2 dni temu spotkalismy sie i spytalam i pytam sie co z nami.Powiedzial ze nie mial czasu zeby o tym pomyslec.I on sam nie wie czego cche.Ok.Ja spasowalam.A dzwoni do mnie.Ja nie odbieram to potrafi przyjsc do mnie do domu.Nie rozumie tego czlowieka.Bo jesli niecche byc zemna to dlaczego utrzymuje kontakt jesli mowilam mu zeby sie ze mna nie kontaktowali zapomnial o mnie.Dlaczego on tak sie zachowuje?/Oboje mamy po 26 lat.

on zachowuje sie jak dzieciak sam nie wie czego chce z jednej strony nie chce byc z toba ale znowu z drugiej strony czegos mu brakuje, nie potrafi calkiem cie skreslic, moze on oczekuje od ciebie tylko przyjazni ?? dziwny facet z niego

Gość chipsy lays
heheheh mam podobną sytuacje juz 3 lata trwa poprostu on jest niedorozwiniety emocjonalnie olej go cieplym moczem

Gość martaaa uparta
Ciagle pojawia sie w moimzyciu.Przez to nie moge zapomniec bo mi nie daje.

Gość zostawia sobie otwarta furtke,
tak wlasnie ludzie maja, jak sie jakas fajna trafi to Cie juz oleje ale poki co trzyma Cie w zawieszeniu ani nie jest z Toba ani tez Cie do konca nie traci;]