Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gawrys

Co sądzicie o pissingu?

Polecane posty

Gość Gawrys

Czy lubicie obopólne sikanie na siebie, a może do ust? Chcę spróbowac ze swoją partnerką, ale poznam byc może inne opinie w tym temacie.

Gość no chyba zartujesz
kobiel mam na swoim miejscu, jeszcze mnie nie poyebalo zeby sie wyprozniac na partnera jak do klozetu.

Gość Adrian Jenot NK
Lepszy scat (bo bardziej aromatyczny i można z niego lepić figurki niczym z modeliny czy plasteliny).

Gość tak...ja też to robię
ze swoim partnerem, siusiam mu prosto do ust, ale wcześniej nie piję kawy a ni herbaty, jedynie wodę mineralną by mocz był jak najmniej słony

a piję sporo wody gdyż on wypija cały mocz

gwiazdeczka...g, ja zwyczajnie na niego siusiam a squirt też wiem czym jest:)....squitr swoją drogą:)

Gość tu życie jest weselsze
dziwne to jakieś,,,chyba nie dla mnie,mój chce żebym przy nim siusiałaale nie tak normalnie tylko pod prysznicem od tyłu ,a ja mam opory -jakaś blokada,,,niewiem,co tym myślec?

kiedyś w trakcie pieszczot gdy byłam podniecona zaczą coś wspominać żebym się z siusiała,,,przemilczałam to ,,podnieta to odeszła ale z drugiej strony jestem zdania że najpierw trzeba spróbować żeby osądzić że to bee,może kiedyś się zdecyduje....

Gość Pogromca_rowerów_i_ich _części
A jak wam już z powszednieje ta zabawa polecam odcinanie sobie paluszków, po jednym na stosunek, po 20 razach facetowi pozostaje ekstra sprawa czytaj orgazm obcięcie penisa a kobiecie zapalowanie, polecam tu szczególnie kaktusa meksykańskiego. Ja ze swoją partnerką uwielbiam gotować kapuśniak na sikach o herbacie nie wspomnę. Siki po destylacji też mają niezłego kopa, z kolesiem pędzimy moczny-bimber.

Pogromca_rowerów_i_ich _części. Chyba ci się urwała jakaś część od roweru....czyżby przerzutka mózgowa?...bo pierdolisz od rzeczy.

Fev każdy robi to co lubi nie Tobie oceniać co mnie rajcuje tak jak ja nie oceniam tych powyżej pozdrawiam

Hmm...widocznie opatrzenie zrozumiałam Twoją wypowiedź.......sorka zatem:)... Sir rowerowy:)

dziwne to jakieś:O

To tak jak zrozumieć zabójce co go podnieca w śmierci ofiary. to jest niewytłumaczalne dla zwykłego śmiertelnika :_) w języku polskim brak jest słów na opisanie takiego wytłumaczenia:)