Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cecil32

Gdzie planujecie swoje najbliższe wakacje, urlop

Polecane posty

Gość Cecil32

Zastanawiam się gdzie w tym roku pojechać na Wakacje? Ile kasy na to przeznaczyć. 2 tygodnie urlopu. Piszcie gdzie spędziliście ostatnio udany urlop lub gdzie w tym roku planujeie go spędzić?

Gość ladaco
ostatnio byłem w Łebie teraz jade do Sopotu.

Gość Cecil32
Zastanawiam się czy trafię na pogodę. Marzę by trochę poleniuchować nad wodą

Gość ghgghhghfgh
Ja marzę, aby w tym roku polecieć na Barbados... zbieram pieniądze ;)

w Łebie kroją turystów maksymalnie na wszystkim we łbach im sie poprzewracało :-o 100razy lepiej jechac gdzieś w mniej uczęszczane miejsce

Gość filutka 26
jadę do Pietra Ligure, kocham włoską riwierę... ale w tych mniejszych mieścinkach, bo nie lubię tłumu a tam na początku czerwca jest bajecznie

Gość beznadziejny przypadek
ja jade do turcji bo jest tanio :) a potem mam zarezerwowana malezje + singapur to juz co prawda jest duuuzo drozsze ale to moje marzenie

Gość Mirka36*
Jak do Singapuru to polecam przeczytać artykuł: http://gdzieteraz.pl/artykuly/wspomnienia/?id=7 Nie wiedziałam, że tam tak jest jak dla mnie trochę dziwnie. Swoje wspomnienia opisuje osoba, która zwiedziła Singapur! Można tam także zobaczyć to miejsce http://gdzieteraz.pl/miejsca/zdjecia/?id=28 A ja wybieram się tu (Wyspa Giftun): http://gdzieteraz.pl/miejsca/?id=82

Gość Cecil32
navigator i tomash911 proszę nie zaśmiecać tematu. Zastanawiam się czy nie zaryzykować i czy opłaca się poczekać na last minute i kilka dni przed coś wybrać?

Gość Bogus78
Oczywiście zagranicą!!!

Gość no pewnie ze zagranicą
co roku gdzie indziej a w tym Chorwacja

Nie wyjeżdżam zwykle na jedne długie wakacje, tylko robimy sobie kilka krótszych wyjazdów w roku. Zawsze są to góry, zazwyczaj przynajmniej raz w roku Tatry polskie albo słowackie. Mogą być do tego inne góry - Beskid Niski, Bieszczady, Karkonosze, Slowacki Raj czy jakiekolwiek inne. Do tego kilka wyjazdów na pobliskie Pojezierze Łęczyńsko- Włodawskie. I ostatnio udaje nam sie wyjechać raz w roku w jakies dalsze wojaże typu Hiszpania czy Francja. W tym roku pierwszy raz i pewnie ostatni jedziemy nad polskie morze (Kąty Rybackie - noclegi już zarezerwowane na wrzesień), potem w okolice Kołobrzega, na jakieś 10 dni, zobaczymy, bo reszta noclegów będzie "z łapanki" Majówka pewnie nad Zagłeboczem. Może uda sie wyjazd do Chorwacji, na wybrzeże, ale to jeszcze nie wiadomo.

Gość kasii
mały wypad na weekend w góry Żywiecki:))

Gość kasii
bylam w sopocie miasto przereklamowane lepiej jak chcesz nad morze to świnoujście tam o wiele lepiej.Sopot strasznie drogi i nic ciekawego oprócz dyskoteki na plazy ktora spalili :))

Gość Lucil
W ciepłe kraje po tej długiej zimie :)