Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jabadaba dooo

Czy ktos z Was wybuchnal smiechem na rozmowie

Polecane posty

Gość Jabadaba dooo

Czy ktos z Was wybuchnal smiechem na rozmowie kwalifikacyjnej albo zszokowal potencjalnego szefa? Bo ja wczoraj bylam na takiej rozmowie i nie wytrzymalam... Po dokladnym przemaglowaniu mnie z angielskiego i sprawdzeniu moich kwalifikacji (mam 3 lata dosw. i umiem... duzo) zaproponowali mi... 1 000 zl na reke. Mialam tez kiedys taka rozmowe kiedy to pracodawca powiedzial, ze zyczy sobie bym byla kreatywna jak Einstein i rysowala jak Michal Aniol, bo byle kogo oni nie zatrudniaja... zapytalam czy zaplaci mi chociaz jak Rubikowi...

Gość myszkamikiii
ja raz wybuchnęłam śmiechem, ale ze stresu:) Strasznie byłam zdenerwowana, pod koniec rozmowy zaczęłam się śmiać, niemalże chisterycznie i bez powodu:) Nie muszę chyba mówić, że pracy tam nie dostałam:)

Gość Jabadaba dooo
To pierwsze tez w sumie byla histeria, nie moglam w to uwierzyc, w poprzedniej firmie zarabialam 3 000 na reke, naprawde duzo umiem, a sprawdzali mnie tak dlugo i dokladnie jakbym startowala na stanowisko kierownicze z miesieczna pensja z a ktora mozna kupic domek jednorodzinny. Tyle godzin stresu i na koncu proponuja mi (z duma w glosie!) tego tysiola...