Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubekkk24

Narobiłam sobie kłopotu :(((( co dalej?

Polecane posty

Gość Dziubekkk24

Dzień dobry. Chciałabym opisać moją nieco zawikłaną historię. Rok brania tabletek, miesiąc przerwy, miesiąc brania, miesiąc przerwy do niedawna, bo znów zaczęłam brać z dniem pojawienia się krwawienia jak nakazuje ulotka. Myślałam, ze to okres, a to było tylko jakieś plamienie, a potem 3 dni nic aż do dzisiaj. W tym czasie niebrania współżyliśmy z prezerwtywami wyłącznie, nigdy nie wszedł bez. Mam dwie opcje: rozregulowałam się tymi przerwami w braniu, dwa jestem w ciąży, mimo zabezpieczenia... A może któraś z Was miała podobnie z tymi plamieniami. Dziękuję za odp, pzdr.

Gość Dziubekkk24
Dodam tylko, że kontynuuję branie tabletek, ale to chyba nie ma sensu, bo nie był to pierwszy dzień okresu, więc nie mają skuteczności.

Gość nie jestes wciazy
rozlegulowalas sobie gospodarke hormonalna. bierz tabletki, wszystko sie wyrowna. i nie rob miesiecznej przerwy by znow zaczac brac- albo bierzesz albo nie!

Gość Dziubekkk24
Dziękuję, a czy mam kontynuować teraz branie tabletek?

Gość Dziubekkk24
Raz zaprzestałam z przyczyny wyjazdu, drugi raz, rozstałam sie ze swoim facetem, ale wróciliśmy do siebie i tak wyszło całe zamieszanie...

witam plamienia są normalne po odstawieniu tabletek. Nie eksperymentuj tak,bo sobie wszystko rozregulujesz jeszcze bardziej i potem będziesz mieć większe problemy. Moim zdaniem teraz powinnaś poczekać aż przyjdzie okres i zacząć brać tabletki na stałe tzn robić tylko 7-dniowe przerwy. A ciąży na 99% nie jesteś :)

Gość Dziubekkk24
Oj dobrze Joostynko, tylko czy będę bezpieczna w tym całym bałaganie jsaki zrobiłam, bo nie ukrywam, że dzidzia troszeczkę później...