Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia61

Zakupy w tuszynie

Polecane posty

Gość kinia61

Witam. Wybieram się na zakupy do Tuszyna, ale zazstanawiam się czy wogóle się opłaca. Orientujecie się może czy jest jakas róznica miedzy cenami detalicznumi w Tuszynie a cenami,, bazarowymi''? Chodzi mi o takie zwykłe zakupy wiosenno- letnie : jakieś bluzki, koszulki, tuniki , t-shirty maskie, damskie i meskie jeansy itp. Pomóżcie...:))

Gość pewnie ze tak
koło Łodzi :)

Gość m@łpa
na Dolnym śląsku tez jest Tuszyn

Gość oplaca sie ale jak kupujesz
kilka rzeczy jak masz pojechac po 2 bluzki to szkoda fory na wakse

Gość pewnie ze tak
Google i mapa :)

Gość zulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie lepeij jechać do Ptaka ?To przeciesz też jest koło łodzi !

Gość
jezeli trafisz na jakies okazje, warto, bo moze byc o wiele wiele taniej. ale szansa na takie okazje to raczej 30%, bo teraz beda wyprzedawac zimowe rzeczy. Generalnie to juz nie sa stare czasy, teraz ceny na Tuszynie czy Głuchowie nie sa takie małe. Od cen w zwyklych sklepach roznia sie moze 10-12zl, wiec w zasadzie tyle, ile zajmie ci pewnie dojazd tam i spowrotem. Oprocz tego coraz mniej jest ludzi ktorzy chca sprzedawac w detalu. Oczywiscie mozesz jechac i przekonac sie sama, ale nie spodziewaj sie rewelacji:) Obecnie to rynek atrakcyjny jedynie dla hurtowych kupcow zza wschodniej granicy.

Gość kinia61
Chodzi mi o zakupy na cały sezon dla siebie i męża. Wiem gdzie to jest, ale muszę dojechać 130 km dlatego sie zastanawiam...

dokladnie psyche wyrazilas to precyzyjniej{kwiatek}

Gość
Taaa, Ptak i Polros to juz w ogole masakra, nawet nie trac czasu. 80% bud stopi pusta z kartka ''wydzierzawie'', a te, ktore sa jeszcze otwarte maja tak masakrycznie wielkie ceny, ze juz lepiej isc do sklepu i kupic sobie markowe ubranie. Miesiac temu moja kumpela zamknela stoisko.

mnie tez sie wyaje ze lepiej juz pojechac do galerii albo manu i poszukac pozimowych wyprzedazy

Gość
Pewnie, ze tak. Ja kiedys tez obkupywalam siebie czy corke na caly sezon, bralam 300zl i szafa mi sie nie domykala. A teraz za taka cene kupie moze 2 pary spodni, 3-4 koszulki i starczy mi jeszcze na tusz do rzes.

jak dla mnie to sprzedawczynie tam są prymitywne bardzo i to mi przeszkadza takie kiczowate tapeciary bez polotu

Gość kiedyś różnica była
w setkach procent,sukienka za 50zł.na wybrzeżu koszt 250zł,teraz bez rewelacji

Gość kinia61
A jakies przykłady aktualnych cen? Np meskie t-shirty, albo bluzki, tuniki damskie? No i jeansy... To mnie najbardziej interesuje