Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieski oczoplas

Kiedy dziecku zmnienia sie kolor oczu?

Polecane posty

Gość niebieski oczoplas

Cala moja rodzinka ma brazowe oczy a moje pierwsze dziecko urodzilo sie z niebieskimi;) Wszyscy mowili: jeszcze sie zmienia, sciemnieja itd! I co? I nic...corka ma ponad 2 lata i nadal niebieskie oczka;) Teraz mam drugie dziecko, rowniez ma niebieskie oczka, tyle ze ma zaledwie miesiac! Znow wszycsy mi mowia ze oczy sie zmienia, a mi sie juz nei chce wierzyc;) Jak dlugo niemowleta maja niebieskie oczka i kiedy najpozniej przybieraja one swoja ostateczna farbe?

Gość czasami po roku
zmienia sie kolor oczu, a czasami (nie wspominajac o tych, ktore sie nigdy nie zmieniaja) przez cale dorastanie ;) moj brat mial piwne jak byl maly a potem coraz bardziej zmienialy mu sie w zielone ;) za to jego corka tez miala niebieskie po urodzeniu i po jakims roku przeszly jej w zielone

Gość moja miala
ciemogranatowe jak sie urodzila, teraz prawie 5 lat ma czarne, po tatusiu, ja mam zielone

Gość gupeek
bylo na biologii uwazac, jak o genetyce mowili w szkole - bys wiedziala, ze wystapienie niebieskich oczu w rodzinie z brazowymi oczami nie jest niczym niezwyklym.

Gość saleminka8
ja mam brązowe,mój facet zielone a synke niebieskie-ma 5 miesiecy :) ale dziadek ma niebieskie,może genetycznie...