Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca81

JAK DAĆ OGŁOSZENIE DO GAZETY?

Polecane posty

Gość pytajaca81

Piszę prace maturalne, magisterki, licencjaty... Daje ogłoszenia w internecie, ale mam mały odzew! Wiem, że znajoma daje ogłoszenia do gazety i ma tyle zleceń, że nie nadąrza pisać... Nie chce mi powiedzieć w jakiej gazecie dała ogłoszenie :o Możecie mi jakieś doradzić? I ile to kosztuje?

Skad jestes? Wyszukaj jakas najpoczytniejsza gazate lokalna lub odpowiednie wydanie Gazety Wyborczej. Na stronie wyborczej masz cene - nie pamietam za slowo czy za linijke. Wymysl tresc, znajdz biuro gazety i idz tam (lub wyslij mailem). Najlepiej daj ogloszenie w jakims poczytynym dniu, np. kiedy jest program TV

Gość pytajaca81
w wyborcze zarządali 135 zł za dwa dni... Uznałam to za przesade...

Gość gfdjsfzf
Ja mam stałe ogłoszenie już od 6 miesięcy i też nie nadążam z robieniem tłumaczeń, korkami, pracami, etc. Większość odrzucam, bo po prostu nie mam tyle czasu. Na początku też miałam mały odzew - może z 8-10 osób w tygodniu. Ale tak się jakoś rozeszło po znajomych, każdy mnie poleca i stale coś mam do roboty. Musisz być dobra w tym co robisz, to odzew będzie duży. No i oczywiście daj ogłoszenie w największej gazecie w Twojej okolicy - najlepiej na kilka tygodni przynajmniej.

Gość pytajaca81
A gdzie masz to ogłoszenie?

Gość gfdjsfzf
Nie chcę tego zdradzać, bo wtedy będzie wiadomo, gdzie mieszkam i jeszcze skarbówka mnie dopadnie :P. A tak serio to w największej lokalnej gazecie, wychodzącej raz w tygodniu w moim mieście i powiecie.

Gość pytajaca81
hehehe A ile kochane bierzecie za prace? Np. za 60 stron licencjata? Ja słyszałam, że niektórzy 3 tysiące! Niewiarygodne..

Gość sdgsgdg
Oj to zależy od wielu rzeczy - od tematu, języka, etc. Jak jest ciekawy temat i po polsku, to nawet 1000 mi starczy, ale jak np. o jakichś pierdołach, po angielsku lub po niemiecku to już niestety duuuużo więcej. Jeśli chodzi o prace maturalne, to z 200 zł, korki 20 zł/h, tłumaczenia - zależy jaki język, na kiedy i ile, ale za stronę wychodzi mi z 20 zł niecałe.