Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamik255555

Moj chlopak chodziłna kur..y czy moge mu zaufać ??

Polecane posty

ja bym takiego zaraz pogoniła. Jak chodził na kur..y to raczej nie jest normalny....

napewno bym takiemu facetowi szansy nie dała. Cenię się i szanuję i uważam, że zasługuję na kogoś więcej niż jakiegoś kurwiarza.

Jeżeli robił to w czasie kiedy był sam to jego sprawa. Choć wysłałabym go na badania;-)

Co za różnica czy był sam czy nie ???? Psychika i skłonności zostają....

Gość Ewa z eNKeja
rzuć go kretynko, bo będzie cię zdradzał albo hiv'em zarazi!

Brzydziłby mnie taki facet. Nawet kijem bym go nie dotknęła. Ale to jest moje zdanie. Jeśli jesteś szanującą się dziewczyną to myślę, że stać Cię na kogoś lepszego niż jakiegoś prymitywnego kurwiarza.

Gość Ewa z eNKeja
mądra dziewica zawsze zrobi swojemu r00chaczowi przyszłemu testy na HIV jeśli nie wie komu zada da . . .

Jezu jakie testy on jest zdrowy poprostu 4 razy mial takie skoki ale to bylo przez tylko 1 miesiac nie wiem co on sobie myslal . Ja tez sie zdenerwowałam jak mi powiedział ;/

Widziałam wyniki badań wszystko w normie o to sie nie martwie . Bardziej o to co ma w głowie ;/ Nie dam rady jak nastepny cos mi zrobi zdradzi czy zostawi ;/

Gość Ewa z eNKeja
prezerwatywa od HIV złapanych na prostytutkach nie chroni w 100% (chyba, ze one badania mają i burdel ekskluzywny)

Gość gtfo
Przeciez przeszlosc sie nie liczy, same o tym ciagle trabicie :o

No ok, zdrowie zdrowiem, ale ja bym takiemu nie zaufała. No pomyśl, czy normalny, uczuciowy, dojrzały i zdrowo myślący chłopak chodzi na kurwy? Bo dla mnie to nie facet. To samo dno.

Jak przeszłsię nie liczy? Co Ty bredzisz. Kobiety,zacznijcie się szanować! No jak można świadomie związać się z kurwiarzem. Bleeee, psychika i skłonności zostaną na zawsze!

Gość Ewa z eNKeja
jak on chodzi na k00rwy to Ty skorzystaj z usług k00rwiarzy! skoro mąż ma kasę na k00rwy to i na k00rwiarzy Ci da!

TakToJa A jak by twój facet powiedział ci ze kiedyś zdarzyło sie cos takiego ale to juz przeszłość bo on tylko ciebie kocha . To co ??

Gość Ewa z eNKeja
kocha cip00szki . . . i to jest wiadome!

Gość gtfo
Nic nie bredze :o Ale jak widac, u was z konsekwencja w mysleniu to ciezko :o

Gość takajednamalami
a ile teraz ma lat?

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
widziałąś ze badał sie na HIV i widziałąś wyniki i wiesz ze jest zdrowy???

Kamik, jeśli by mi o tym powiedział po 3 miesiącach bycia razem to na bank bym go zostawiła, ponieważ to krótki czas bycia razem i raczej jeszcze aż tak bym się nie zaangażowała, żeby mu takie wybryki u mnie przeszły. A jeśli dowiedziałabym się o tym na późniejszym etapie zwiążku nie wybaczyłabym mu tego, że tyle czasu to ukrywał. Skoro piszesz, że jest ok wobec Ciebie i czujesz się kochana to musisz sama zdecydować co zrobić, cuda się zdarzają, potrafisz mu to wybaczyć i z nim zostać to Twoja decyzja.....

ON twierdzi ze teraz wie czego chce od zycia ze ma mnie i tylko to sie liczy . Oboje mamy faja prace , mieszkanie i zycie z nim jest ok ale boje sie ze moze wywinąć mi taki nr ;/

Gość takajednamalami
i myslisz ze w takim wieku juz dojrzal......i nie wybierze sie ponownie?? sadze, ze Ty sama nie widzisz w tym nic zlego bo tylko Go bronisz w tych swoich komentarzach....