Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamik255555

Moj chlopak chodziłna kur..y czy moge mu zaufać ??

Polecane posty

Nie akceptuje takich rzeczy !!! Był szczery bo nic nie musiał mowic . Chce wiedziec jak to wyglada z waszego punktu widzenia . Ale pogadanka na kafe nic nie da tu jest zycie i mam problem ;/

Gość Ewa z eNKeja
jak Cię zapłodni to będziecie mieć wykolejone społecznie dzieci też

Gość takajednamalami
zreszta...krotko jestescie razem, jeszcze nie znacie sie za bardzo...poznasz Go lepiej to si esama przekonasz jaki jest i czy pojdzie tam znowu.... a tak a propo to pytalas dlaczego chodzil na kur...? mial wtedy kogos? chcial kolegom zaimponowac?

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
takich dziwkarzy jest wielu, ja sie za bardzo cenie zeby byc z takim

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie masz skoro z nim jestes

Gość 01mk
może żadna nie chciała mu dać, a chciał już mieć za sobą pierwszy raz.. żonaci też takie numery robią. faceci widzą to inaczej niż my niestety.. ;-(

Gość takajednamalami
nie chcialabym miec takiego....koles siebie nie szanuje... to, ze dziewczyna z nim zerwala, wcale nie tlumaczy jego zachowania...to jak sie np z Toba pokloci to tez pojdzie odreagowac?

Gość takajednamalami
faceci tak robia...no ok - ale czy chcialabys miec faceta ktory tak robi? jakby Ci powiedzial to co? tak samo kobiety, tu juz nie chodzi o plec tylko szacunek do wlasnej osoby

Gość Wika26
jak czytam te wpisy to dziewczyny wierzyc mi sie chce!!!! jak ktos moze napisac ze szanowana dziewczyna nie pozwoli sobie na zwiazek z mezczyzna ktory wczesniej chodzil na dzi...... to jest jego sprawa co robil wczesniej. czytam wypowiedzi dziewczyn ktore maja po kilkadziesiat partnerow i tylko ze wzgledu na fakt ze nie biora za to pieniedzy nie okresla sie ich mianem dziw.... a one moga miec HIV lub inna chorobe. przykre jest to ze facet ci dopiero o tym mowi ale tez nie mozesz oczekiwac ze na pierwszej randce opowie ci cale zycie, to wymaga czasu. porozmawiaj z nim o tym jak ty sie z tym czujesz. jak bedziesz sluchac tylko niewartych rad JAKIS samrkuli(bo tak to brzmi nie urazajac nikogo) to w zadnym zwiazku nie bedziesz szczesliwa. zadaj sobie pytanie czy ty bedziesz umiala z ta swiadomoscia zyc, jezeli tak to porozmawiaj z nim i rozwazcie badania jezeli chcecie byc pewni

Gość Przykra sprawa,
ale musisz go rzucić. Nie dlatego, że "poszedł na dziwki", tylko dlatego, że ewolucja nie wykształciła w nim dość instynktu samozachowawczego i się wygadał ;) Kurcze, czy nie przesadzacie z tą pseudo szczerością i opowiadaniem sobie o absolutnie wszystkim?

Gość Wika26
to nie chodzi o mowienie sobie absolutnie o wszystkim ale czy ty nie uwazasz ze ta sprawa dotyczy obu stron? ah i jezeli on jej o tym powiedzial to chyba chcial zeby wiedziala. uwazam ze szczerosc w zwiazu to niezbedna sprawa to prawidlowego jego rozwoju.

Gość takajednamalami
takale a tematy o ktorych nie powinno sie rozmawiac... i wlasnie seks jest takim tematem... glupota jest rozmawa typu...z iloma/kiedy i jak to wczesniej sie robilo... takie rzeczy powinno sie zatrzymac dla siebie

Gość Przykra sprawa,
Wika26, występek w tym przypadku jest przedawniony, więc sprawa jest prosta - niewinny. Nie rozumiem tylko tego, dlaczego chłopak się Autorce tym pochwalił. Nie wiem co chciał osiągnąć poza tym, że ewidentnie wyrządził jej tym krzywdę.

Gość Wika26
dla kazdego TYMI tematami jest cos innego. sex nie jest dla mnie i mojego partnera tematem tabu.

Gość Ewa z eNKeja
skoro k00rwiarz to na bank ćpa, pije alkohol lub papieroski ćmi czy ma tatuaże? [albo jedno z nich na bank]

Gość pimpusia21
Starsy są wewnętrzną walutą portalu. Dzięki nim możesz wykupywać nagrody. Starsy możesz zdobywać poprzez: logowania dziennie - codziennie, w zależności od rodzaju konta otrzymujesz od nas 50, 75 lub 100 Starsów, zapraszanie znajomych na portal - za każdego znajomego, który zarejestruje się w naszym portalu z Twojego polecenia i wypełni ankietę startową, również otrzymasz Starsy, wykonywanie zadań z działu "Zdobywaj" - w dziale Zdobywaj czekają na Ciebie ankiety, testy i zadania specjalne, oczywiście odpowiednio nagradzane Starsami, wychwycenie słowa klucz w TAGtalk - w TAGtalk raz na jakiś czas ukaże się formułka, w której kolorem czerwonym lub pomarańczowym zostanie wyróżnione jakieś słowo. Aby zdobyć Starsy należy te słowo napisać w TAGtalk najszybciej jak jest to możliwe. Nagrodzona zostanie osoba z najlepszym refleksem. Zarejestruj sie z tego linka, a otrzymsz starsy !!! http://www.takeagift.pl/polecam:95134 .

Gość grrrrr
" jak czytam te wpisy to dziewczyny wierzyc mi sie chce!!!! jak ktos moze napisac ze szanowana dziewczyna nie pozwoli sobie na zwiazek z mezczyzna ktory wczesniej chodzil na dzi...... to jest jego sprawa co robil wczesniej. czytam wypowiedzi dziewczyn ktore maja po kilkadziesiat partnerow i tylko ze wzgledu na fakt ze nie biora za to pieniedzy nie okresla sie ich mianem dziw.... a one moga miec HIV lub inna chorobe. przykre jest to ze facet ci dopiero o tym mowi ale tez nie mozesz oczekiwac ze na pierwszej randce opowie ci cale zycie, to wymaga czasu. porozmawiaj z nim o tym jak ty sie z tym czujesz. jak bedziesz sluchac tylko niewartych rad JAKIS samrkuli(bo tak to brzmi nie urazajac nikogo) to w zadnym zwiazku nie bedziesz szczesliwa. zadaj sobie pytanie czy ty bedziesz umiala z ta swiadomoscia zyc, jezeli tak to porozmawiaj z nim i rozwazcie badania jezeli chcecie byc pewni" no wiesz to trochę tak jak z pytaniem " moja dziewczyna była dziwką czy mogę jej zaufać". Bo dla mnie facet który chodził na dziwki i dziwka to jest ta sama kategoria. nie chcę faceta dziwkarza i rozumiem że facet nie chce kobiety byłej dziwki. I tłumaczenie był/była wtedy sam/sama nikogo nie krzywdził/ła są dla obu stron tyle samo warte.

Gość Przykra sprawa,
Wika26, nie chodzi tutaj o tabu, tylko o to, że mówiąc pewne rzeczy wyrządzisz skrzywdzisz kogoś. Trochę jakbyś komuś, o kim nie masz najlepszego zdania, pod przykrywką szczerości, powiedziała, że "jest debilką z krzywymi nogami". Niby można, ale po co? Dlatego też nie rozumiem, dlaczego on, czy ona, ma z anatomiczną dokładnością się spowiadać.

Gość Wika26
ewa- twoje wypowiedzi sa tragiczne,

Sex jest potrzebny każdemu zdrowemu człowiekowi. Jeśli nie ma odpowiedniego wyglądu, fury bądź umiejętności podrywu, to co ma taki zrobić? Nie wiem jak długą miał przerwę w seksie, ale jeśli to było więcej niż jakieś 2 miesiące, to nie ma co się dziwić, że się na takie coś zdecydował. Człowiek bez seksu szaleje. Podejrzewam, że gdyby powiedział, że zamiast pójść na dz**** , poderwał kobietę na niezobowiązujący seks, to też byście wieszały na nim psy. Ważne jest to, żeby nie robił takich numerów będąc z tobą w związku. Czy dlatego, że kiedyś zapłacił za seks ma oznaczać, że do końca życia ma być skończonym draniem, który nie zasługuje na żadną kobietę? Zastanówcie się, czy wy zawsze byłyście takie super idealne.

Gość FiliPinka22
Ja mam faceta ktory wczesniej wiele razy chodzil na k.... jestesmy ze soba ponad 2 lata,wiem ze mnie nie zdradzil do tej pory i mowi ze tego nie zrobi ale nie moge w to do konca uwierzyc. Czuje sie kochana i ogolnie jest niezle ale gdybym mogla cofnac czas to chyba nie zdecydowalabym sie na ten zwiazek. Mimo ze nie chodzi na zdziry to czesto slysze od niego teksty " ale zajebista dupa" albo "taka malolatke to bym wy*****" a to najnormalniej w swiecie boli. Dla niego nie ma problemu a mnie to rani. Kocham go bardzo, nigdy na nikim tak mi nie zalezalo ale zastanawia mnie co bedzie np po slubie. Czy facet ktory mial tak bujne zycie jest w stanie wytrwac do konca z jedna? Jak dla mnie watpliwe... :( najlepsze jest to ze on mi robi wyrzuty ze nie bylam dziewica(bo przed nim mialam chlopaka z ktorym bylam 3 lata) a sam nie jest swiety. Takze ja bym sie na Twoim miejscu zastanowila...

Gość Wika26
do sinus_21- bardzo dobrze mowisz

Gość Ona w ciżemkach
ale prostytutki uprawiają obleśny sex..:O może dlatego to takie obrzydliwe.. a on jaki z nimi uprawiał:O?

Gość ty myslisz ze ja nic nie wiem
filipinko, ja jetsem w podobnej sytuacji, tylko ze ten moj mnie juz zostawil, nie zdradzal mnie, bylo wspaniale,kochalismy sie, mieszkalismy razem,jestesmy przed 30, zostawil ale i tak sie spotykalismy, chcial byc ale nie chcial byc para, teraz sie dowiaduje ze on potrafi poleciec na koniec Polski do wlasnie takiej malolaty.dowiedzialam sie to od osob trzecich, a mi zapewnial ze potrzebuje czasu, ale tak jak mowil " ciekawe jak to jest z taka malolata" tez mnie to bolalao, przyznal sie ze zdradzal byla, ja bardzo sie wahalam czy wejsc w ten zwiazek, ale po naszej przyjazni nastapila mislosc, zabiegal od poczatku, i teraz zmienil nr komorki, od ponad 3 tyg nie ma ode mnie zadbnbego kontakytu bo siedzi u jakiejs gowniary i uprawiaja sex(dodam ze dziwki,bo majac 18 lat i majac tylu sexualnyh partnerow to...:/) boje sie az tego jak on tu wroci... z poczatku czulam szok, obrzydzenie, ale bardzo tesknie.. nie wiem czy to tylko przygoda, nic nie mowil ze.... aja wiedzialam ze flirtuje na necie z ta malolata

Dziewczyny, a co powiecie o 45 facecie, rozwodzniku, ktory sie umaial z mężatkami i niewidzial w tym nic zlego, ze sie wpychal w rodziny. Albo np tylko seks-uklad + powiedzmy kino, bo twierdzil, ze nie da rady pogodzic obowiazkow i bycia z kims "na stale" acha, w przeciagu powiedzmy 3 lat mial 5 kobiet ...Co Wy o takim myslicie?

Gość supersupemsmmmaa
wejdź: http://wrozbyonline.pl/5202 zarejestruj się wybierz jasnowidza/wróżbitę/doradcę życiowego i spytaj go co powinnaś zrobić, jakie są jego uczucia.