Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwiusz

Co się ucina, jak kobieta jest sama?

Polecane posty

Gość Iwiusz

j.w.

Gość Iwiusz
Pytanie nie jest głupie, trzeba jednak ruszyć makówką. :P Chodzi tu o to, że jak kobieta jest sama, to te które nie są, są o nią zazdrosne. A do czego takie pindy są zdolne? No właśnie, czekam na wypowiedzi. :)

Gość co sie ucina ????????
faktycznie pytanie na miejscu :D :D :D taka sama odpowiedz - chooja se utnij :D :D :D ......

Gość Iwiusz
Moja znajoma, samotna kobieta, nie jest zapraszana na przyjęcia w obawie przed właśnie tymi zajętymi kobietami. Tylko w gronie kobiet, takie rzeczy się zdarzają bo w moim, męskim świecie, nie ma takich sytuacji. Odpowiedzcie mi, drogie panie, dlaczego tak jest, według was?

pierwszy raz slysze... ja mam faceta od 3 lat, moja kolezanka jest sama i nie rozumiem czmu nie mialabym jej zapraszac gdziekolwiek? jakos nie wierze ze kobiety ktore sa w zwiazku czegos zazdroszcza tym ktore sa same. no gdyby tak bardzo z ta zazdroscia nie mogly zyc to by tez przeciez same byly. no nadal nie kumam o co chodzi ci?

aha, stawiam na to, ze to kolezanka jest nielubiana, moze lubuje sie w cudzych mezach i jawnie z nimi probuje flirtowac? albo po prostu ma wredny charakter wiec jej nikt nie chce w towarzystwie. a pewnie tez tlumaczy ci ta sytuacje wlasnie, ze jej zazdroszcza inne kobiety urody i jej "wolnosci". no bo przeciez jakos trzeba to wytlumaczyc, bo to obciach ze wszyscy sa zapraszani a ona nie.

przecież sama wie jak się czuje w gronie par...i kobiet które mają facetów jak wię, że źle, to najwyżej nie skorzysta z zaproszenia..... dziwni Ci ludzie. teraz pewnie myśli biedna kobieta, że poznajdywały sobie partnerów to ją mają w dupie... wredne ..głupie

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nie zgadzam się !!!! Moja koleżanka jest sama od pewnego czasu i nie ta sama osoba!! Robi co chce,chodzi gdzie i z kim chce i ma wielu znajomych ale to ona wybiera czy iść jak ją zapraszaja czy pojechać sobie na 5 dni nad morze.Zazdroszczę tej wolności i tego że nie musi gotować obiadków na czas i czuć się ubezwłasnowolniona.

Zalezy na jakie kto imprezy chodzi. Jak nie mamjego faceta to ide czasami na impreze gdzie sa same pary. Ale zachowuja sie normalnie. Nie obsciskuja sie po katach, kazdy z kazdym rozmawia. Jakmy robimy impreze to tez nie zapraszamy samych par. Jak sie ludzie potrafia zachowac to nie ma takich problemów.

Gość Ewa z eNKeja
czyli lepiej samemu żyć i być wolnym! morze, kino, restauracje i imprezy!

Gość nie a właściwie,nie wiem--===
oczywiście, że tak jest:O ale dotyczy to tylko tych atrakcyjnych, ponieważ tylko one stanowią potencjalną konkurencję🖐️

Gość masz rację tak właśnie jest
i to jest przykre. mnie się unika bo wszystkie moje koleżanki obawiają się, że poderwę jej faceta, a ci faceci...pożal się Boże :O im się podobają ale ja, w stosunku do siebie mam jednak większe wymagania, niż bylejaki chłop w domu.pozdrawiam 🖐️