Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młynarski Bond

Kobieta delikatna...

Polecane posty

Gość Młynarski Bond

mnie urzekają. Jednak mój kumpel twierdzi, że te delikatne to takie ciche wody i prędzej czy później wyjdzie z nich diabeł, rozwydrzona pinda. Przekonuje mnie, ze lepiej być samemu niż z kobietą. Czy ma racje?

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
W czym delikatne?????Facetom to nigdy nic nie pasuje.

Ponoć te ciche i delikatne są najuczciwszymi i najbardziej cudownymi kobietami jakie wymarzyć Sobie może samiec.

Gość Cicha woda brzegi rwie ale
nie zawsze.

Gość Młynarski Bond
Nie sprawdzałem dlatego pytam. Lubię delikatne, nie wypindrzone kobiety. Teraz jednak o takie trudno.

Gość mądra kobieta
masz jakieś szczególne upodobanie do słowa pinda

Gość Ona w ciżemkach
ale delikatna w sensie brak/mało makijażu? czy chodzi o gesty, charakter itp również?

Po co komu wychudzona jak kalka kobieta?Idzie o mentalność osobistości .

Według mnie oczywiście o to się spór rozgrywa.

Gość 01mk
no właśnie, określ o co ci chodzi z tą delikatością

Pragnę również uwagę zwrócić na powłokę kobiety.Po cóż komu kobieta robokop.W makijażu przypominającym maskę teatralną bądź odzienie męskie.

Gość Młynarski Bond..
Jak dla mnie, kobieta delikatna, to nie tona majkijażu na twarzy, to nie braz, nienaturalnej opalenizny w solarium ale właśnie naturalność, swoboda ruchów ciała, ubrana ze smakiem, nie wyglądająca jak potwór z tysiącem naszyjników, bransoletek, ubierająca się ze smakiem, czyli kolorystyka ubioru umiarkowana, to samo z makijażem, on może być ale delikatny, muśnięty tylko. Zadbane włosy, ręce, nogi i uśmiech, zniewalający, delikatny... Mówiące ładną, poprawną polszczyzną...Gdzie, takie kobiety są? Pewnie na księżycu bo jakoś ogromnie trudno mi je spotkać? Do tego gnoja lub idiotki, który/a połasił/a się na mój nick - niech cię solidnie sczyści, tak przez co najmniej trzy dni :)

Gość Ewa z eNKeja
Jeśli jesteś poligamiczny i żenić się nie chcesz to nikt Cię przed ołtarz nie zagoni czy do cywilniaka nawet jak dzieciaka zrobisz. Często jest tak, że poligamiczni mężowie mimo swoich predyspozycji do zdrad chcą się hajtnąć (sami nie wiedzą jeszcze, że zdradzać będą), bo tak trzeba i cała rodzina ożeniona. Kto lagę na śluby wykłada i na opinię to se sam będzie żył. A jak się trafi księżniczka to można się żenić. Paradoksem jest, ze to monogamiczni nie chcą w związek wstępować małżeński, bo widzą co wyczyniają osobniki poligamiczne homo sapiens po ślubie (katolicy, a grzeszą).

Młynarski Bond.. Jak dla mnie, kobieta delikatna, to nie tona majkijażu na twarzy, to nie braz, nienaturalnej opalenizny w solarium ale właśnie naturalność, swoboda ruchów ciała, ubrana ze smakiem, nie wyglądająca jak potwór z tysiącem naszyjników, bransoletek, ubierająca się ze smakiem, czyli kolorystyka ubioru umiarkowana, to samo z makijażem, on może być ale delikatny, muśnięty tylko. Zadbane włosy, ręce, nogi i uśmiech, zniewalający, delikatny... Mówiące ładną, poprawną polszczyzną...Gdzie, takie kobiety są? Pewnie na księżycu bo jakoś ogromnie trudno mi je spotkać? Moja kolezanka :D jakos jest tak delikatna, ze wiekszosc facetow jej nie zauwaza, a pozostali nie odpowiadaja :P

Gość bajlamos
JAAAAAAAAAAAAA!!! TO MŁYNARSKI BONDZIE.... MOZESZ SIE ZE MNA OZENIC:))

Gość MłynarskiBond
Bó - ja raczej piszę, że o takie trudno, a z tym Twardowskim to jedynie legenda ;) Ewka- nie rozumiem Twojego toku myślenia, to jakieś chaotyczne ;) Energiczna - widocznie ma inne wady. Ja napisałem, jakiej kobiety szukam :P bajlamos - wklej fotkę, zobaczę co da się zrobić ? ;)

Mitem jest również to,że kobieta potrafi posługiwać się poprawną polszczyzną.

Gość Młynarski Bond.
Energiczna - wklej jej zdjęcie, być może właśnie ta koleżanka, jest moim przeznaczeniem :) Bó - zdarzają się, jak widać :)

Pokaż gdzie widać,ja nie widzę póki co.:)

Gość MłynarskiBond.
Energiczna - hmmm...jak chcesz ale ja myślę, że dużo na tym tracimy oboje (tzn.ta koleżanka i ja ;)) Bó - piszę o Tobie, nie bądź taka skromna :)

Wcale nie jestem skromna.Umiem i lubię się przechwalać.:)

Gość nie a właściwie,nie wiem--===
zaintrygował mnie ten nick mlynarski bond:D

Młynarski na kłopoty,ma zawsze środek złoty.

Gość kawa w necie
chyba Bednarski był od kłopotów :) Autorze, delikatne kobiety raczej unikają mężczyzn z "gnojem lub idiotką" w słowniku... odpychające, nie sądzisz?

Bednarski?Ależ koleżanko,kolego ten pan jest świadkiem jehowy.