Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieogr

Nie Wiem co sie dzieje , Help !!!!

Polecane posty

Gość Nieogr

od 3 tygodni ,nie wiem co sie ze mna dzieje , zachowoje sie normalnie jak zawsze ale , ale jak zdam sobie z tego sprawe , czuje sie jakby mnie nigdy nie bylo , jakbym nie byl soba , nie jestem wstanie w nic uwiezyc, czuje sie jak bym w wewnątrz byl inny , ale zachowj sie normalnie ,i do tego, nie zawsze ,ale boli mnie glowa [kuje , ściska mi mózg(zawsze) ] i od tego zaczynaja mnie bolec uszy. Zawsze bylem pelen energi , teraz coraz częściej jestem zmeczony ,od niczego. Caly dzień otępiały), w nocy jest mi gorąco , niemoge zasnac, . Czy moze mi ktos powiedzieć co sie ze mna dzieje ?? help !! ;

Gość koniecznie idż do lekarza

Gość ja powiem tak......
idź do lekarza i na początek zrób sobie wszelkie podstawowe badania

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Stawiałabym na nerwicę,ale bez lekarza ani rusz i to szybko !!!

Gość Nieogr
ostatnio slyszalem z to moze być nerwica :

Gość Nieogr
ale nie od lekarza tylko ktos , tak napisał ;(

Nerwica lękowa Osoba z zaburzeniami lękowymi odczuwa ciągły, nieustający niepokój. Lęk nie ma źródła, chory nie potrafi określić czego się boi. Nasilenie lęku jest zmienne, ale nigdy nie ustępuje całkowicie. Poza niepokojem występuje napięcie, rozdrażnienie, kłopoty ze snem. Chory może też cierpieć na nagłe ataki paniki. Napady mogą trwać od kilku minut do kilku godzin i towarzyszą im ostre reakcje fizjologiczne kołatanie serca, poty, wymioty.

Gość Nieogr
jak mowilem od 3 tygodni tak mam , jezeli to nerwica lekowa ,to juz zostanie do końca zycia , czy powinno przejść samo ( za niedługo ;) , czy jednak trzeba to leczyć. I w tedy lekarz psychiatra ,neurolog , czy zwykły , albo jeszcze jakiś inny ??

Gość Nieogr
Takie to dziwne , yhmm ale smieje sie dość czesto , wcześniej jak np , smieczylo mnie cos przez 5 sek , teraz smieszy 20 xD , czy jakbym przypadkiem mial nerwice , czy nie powinienem byc smutny ? Jedyna zeczy ktore mnie przeraza , to to wlasnie wszytko co sie dzieje ze mna , i ze jestem np , chory psychicznie ;