Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drumdrum

temperatura u noworodka!potrzbuje porady

Polecane posty

mam wrazenie,ze moj ponad dwutygodniowy synek ma temperature.wydal mi sie taki cieply.wzielam na poczatek taki termometr dotykowy na czolo i wyszlo,ze ma niska goraczke.potem zmierzylam temperature w odbycie,bo niby ta ma byc dokladniejsza i wyszlo 36 i kilka kresek.zmierzylam jeszcze jednym takim elektrycznym termometrem i wyszlo to samo.przyznam,ze nie mam zaufania do tych elektrycznych termometrow.myslicie,ze mozna im zaufac i synek nie ma temperatury?

chyba elektroniczny termometr? Mierzac w odbycie odejmujemy od wyniku 5 kresek!Moze zbyt cieplo ubralas dziecko i wydaje Ci sie ze ma temperaturke?

elektroniczny:)z wrazenia napisalam elektryczny.nie przegrzewam malego.ma body,a na to spioch i kocyk.

to dobrze,takie ubranko wystarczy!Jesli maluch nie marudzi to obserwuj go poprostu i zmierz temperaturke kolo 18!Moze poprostu boli go brzuszek i moze miec stan podgoraczkowy!Ale z tego co napisalas to 36 i kilka kresek nie jest przeciez temperaturą!Zaufaj termometrom elektronicznym,sa szybsze i dokladniejsze!Mam w tym doswiadczenie:)A jesli moge ci jakis polecic to elektroniczny do uszka!

no wlasnie:)moze byl podekscytowany,bo byl glodny i stad to cieple czolo.teraz spi:)dzieki koliberek.musze rozejrzec sie za tym termometrem do uszka.kiedys byly tylko rteciowe i kazdy byl zadowolony;)

Gość nie mierzcie bez sensu i potrz
potrzeby temp,

Te rteciowe juz podobno wycofali!!!! Ja tam dwoje dzieci odchowalam na elektronicznych i nigdy mnie nie zawiodly! Pozdrawiam i zycze powodzenia :)