Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina222222222

zgodziłybyscie się na to? ale serio bez zazdrości

Polecane posty

Gość nina222222222

dostałam propozycje za zostanie asystentka prezesa w dosc dużej firmie za 2 tys miesięcznie. tego gościa poznałam przez neta ,ale wiem na pewno ,że jest prezesem bo to sprawdziłam.. ale to ma być za sypianie z nim plus jakieś prezenty itd taka forma sponsoringu mozna powiedzieć.. jak myślicie?Lepszej pracy nie znajdę , studiuje dopiero..

Gość uczę się tylko syfu i burdelu
za 2 tys chcesz się puszczać? :O :O :O

Gość pewnie ze tak
hehehhe a czego tu niby zazdrościć i to za 2tys :D mało jak na takie usługi :P o każdej porze dnia i nocy na tak zwane gwizdniecie

Gość szara biurwa
Bez zazdrosci? :D:D:D

Gość kobietoooooooooooo
jak chcesz byc jego dziwką to sie zgódź ciekawe co zrobisz jak zajdziesz w ciąże... aborcja ?

Gość nina222222222
ale za samą pracę bym miała 2 tys plus ekstra od niego różne rzeczy więc więcej by się nazbierało...nawet w przyszłym tyg zaproponował mi wyjazd do wrocławia do hotelu gdzie jest spa .. może jest to jakaś forma protytucji ,ale to trochę co innego mieć kochanka szefa niż ktoś by mi płacił za seks tak poprostu przynajmniej dla mnie to różnica bo jednak będę pracować normalnie ,a facet jest taki nawet nawet nie przystojniak ,ale nie brzydal na pewno

mój Boże... bycie prostytutką za 2 tys miesięcznie? :D żartujesz chyba...

Gość pewnie ze tak
po co pytasz ludzi na forum skoro z wypowiedzi jasno wynika ze masz na to ochotę szukasz poparcia? żałosne

Gość nina222222222
no ale pisze przecież ze za prace sama było by 2 tys miesięcznie plus obiady ciuchy wyjazdy spa itd.. czytajcie ze zrozumieniem. a poz atym to i tak dobrze nie znacie realiów myślicie ,że przy sponsoringu ktos lekka ręką da 5 , 6 tys.. mam koleżanki co miały sponsorów i bardzo cięzko o takiego. Z tego co one opowiadały to faceci najpierw obiecuja pare tys a potem chca sie umawiac za 200 na godz...

Gość nina222222222
nie szukam poparcia tylko jestem ciekawa co ( tak szczerze) zrobiły by inne osoby na moim miejscu. wiadomo jak teraz ciezko o prace chocby za 1500 bez studiow

Gość nina222222222
up

Gość korbalova
a skąd zakładasz że tyle rarytasów będziesz dostawać do 2 tys pensji ? prezenty, obiady, spa i sto innych chyba sobie cukrujesz widać że się nakręciłaś na maxa , będziesz łykać sperme i lizać brudną dupe za pare złotych twój wybór, nie wierze w te obiecanki

Gość kiok
Kto mi wytlumaczy ta latwosc wspolczesnych mlodych kobiet, z jaka sprzedaja swoje cialo dla paru zlotych i kilku gadzecikow?? Jak mozna wkladac do buzi penisa jakiegos starego oblecha, aby moc kupic sobie pare drozszych laszkow?:O

Gość pewnie ze tak
wycieczki obiady itd....jak sam trafnie stwierdziłaś obiecują a potem? zrobisz jak uważasz ale najpewniej skończy sie na pracy i dawaniu d*** za dwa tysiące :) inna baja jak szefuńcio znajdzie bardziej apetyczna asystentkę to co?

Ja bym nie zrobiła, ale to twoje życie i twój wybór. Powiem tak - w Polsce rzeczywistość jest tak porypana, beznadziejna, szara i pozbawiona perspektyw, że nie dziwię się wcale, że kobiety decydują się np. na sponsoring. Wcale się nie dziwię, nie gorszy mnie to - kurde, raz się żyje. a przeciętna, uczciwie pracująca Polka (np. ja:o) gówno w życiu zobaczy i zawsze będzie na promocje w sklepach się śliniła :o

Gość korbalova
rozumiem że jest kryzys i teraz pełno chętnych studentek sie ogłasza dla bogatych panów każdy z tych bogaczy jakby chciał to może sobie wybierać ...taka bieda jest pełno biednych dziewczyn przyjeżdża z jakiś wsi na studia do miasta i nie mają na buty nie jesteś ewenementem , a oszuści też chcą na tym zyskać.Kłamią w necie że są prezesami, dyrektorami Już jedna tu pisała na forum że poznała p[rzez neta dyrektora znanej spółki , nakręciła się i umówiła się na spotkanie , miał być jej sponsorem odbyła z nim stosunek w samochodzie i on jej włożył jakieś banknoty za bluzkę, była tak w szoku i ją pożegnał.Później zobaczyła że to 30 zł. Wiara w elitarnego gościa sponsora -marzenie każdej biednej dziewczyny

Gość ona bez sponsora
chcesz zrobic z siebie tania kurwe:) ja bez sponsora i bez studiow w powaznej firmie zarabiam ok.4,5 tys,miesiecznie i nie musze sie z szefem puszczac, nie lapie mnie za dupsko ani za cycki i premie tez czasami mam extra tylko trzeba chciec pracowac a nie dupe za psi chuj dawac haha 2 tysiaki to maja tanie kurwy w stolicy co w bramie sie oddaja:) oj swiat na psy schodzi a ty z nim

Gość kicia :*
nania a ile ty masz lat ??

nina *

nina *

nina *

Gość ret4 y56yh5r 6
Ok... Powiedzmy, że Cię rozumiem - mialabys kase czasem moze cos jeszcze i w sumie milo bys spedzala czas. Pytanie - czy koles Ci sie podoba - bo jesli Ci sie podoba to zrob to i traktuj jako zwiazek. Jesli koles Ci sie nie podoba i tylko chodzi Ci o kase to juz jest z Toba gorzej - prostytucja to bedzie, ale to juz Twoja sprawa co i z kim robisz. Pamietaj jednak ze kiedys kogos poznasz na stale i wtedy bedziesz chciala mu powiedziec wszystko o sobie... Jak zareaguje Twoj przyszly maz? Jak Ty sie bedziesz czula ze soba?

Gość korbalova
w necie ogłaszają się dziewczyny , dają fotki w bieliźnie i za weekend biorą od 2 tys do 6 tys naprawdę musisz być zdesperowana żeby grubasowi obciągać pewnie miękką fujarkę i wąchać jego smrody z doopy za parę złotych współczuję ci będzie gorzej jak będziesz musiała lizać jego hemoroidy - dopłata extra 15 zł

Gość ona bez sponsora
i uwierz mi ja ci tych 2000 nie zazdroszcze bo bym nie mogla na siebie w lusterku patrzec

nina *

Ja mam takie zdanie jak sie szanujesz to moze normalnej pracy poszukaj co ?? Wiem ze teraz bardzo duzo studentek sie puszc..za za kase a potem rodziny zakladaja masakra ;/

Gość nina222222222
22 lata