Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama bezsenna

niespokojny sen noworodka/niemowlaka

Polecane posty

Gość mama bezsenna

Mamy - co zrobić jesli dziecko bardzo jest niespokojne we śnie. Albo nie śpi bardzo długo i marudzi albo jak już zaśnie to wydaje z siebie mnóstwo niespokojnych dźwięków? Proszę o porady.........

Gość ej powiedz
moja tez tak spi, na dodatek strasznie sie przy tym kreci. porobilam badania-wszystko jest w porzadku. ten jej niepokoj wize troche z wyzynaniem sie zebow. co rusz to jakies wychodza i to najczesciej parami. teraz np gorne kly. moze i u ciebie to zeby???

Gość mama bezsenna
moja mała ma 3 tygodnie.... Myślę że warunki ma bardzo dobre do spania, a tutaj takie marudzenie. Wszystko inne też wg mnie jest spełnione aby mogła spać. Brak mi pomysłów..

Gość ej powiedz
ooo to nie wiem.... ale o ile dobrze pamietam to i moje dziecko wydawalo rozne odglosy przez sen. traktowalam to jako cos zupelnie naturalnego.

Gość taka ta czarna
Czytałam,ze dziecko miewa skoki rozwojowe.Gdy spi nie umie sobie z tym poradzić i wlasnie się budzi,placze i kreci

autorko 'pociesze' cie;moja corka ma 10miesiecy, od urodzeniakopala, pelzala, machala rekaminogami,jeczalaBog wie co. Teraz nadal tosamo, plus; gada przez sen i raczkuje przez sen w lozeczku. ;-/