Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisłąą

WISŁA - HOTEL KROKUS

Polecane posty

Gość wisłąą

Kto tam był kiedys? Jakie wrażenia?

Gość wisłąą
aha :o

Gość nie byłam
to nie hotel, a hostel, to chyba ciut niższy standard będzie... ale nie byłam - a po zdjęciach ciężko ocenić.... przykro mi - nie pomogę

Gość wisłąą
Oki, dzieki za checi

Gość nie byłam
:) byłam kiedyś w Wiśle, ale nie pamiętam adresu pod którym mieszkałam, ale było to coś w stylu domu wypoczynkowego, niestety w środku nieciekawie wyglądało - taki wczesny PRL i do tego brudno (że nie wspomnę o zapchanym prysznicu i innych atrakcjach w łazience), a ceny jak za nowe i ładne pokoje... :/

Gość byłam
byłam w krokusie w marcu tego roku. kupiłam groupon dla dwóch osób. spodziewałam się, że jeśli zapłaciliśmy za 4 dni 345 zł ( z wyżywieniem - 2 posiłki) dostaniemy mały pokoik, żeby tylko móc gdzie się przespać. A tutaj niespodzianka - dostaliśmy apartament ( salon, sypialnia, duży przedpokój, aneks kuchenny i oczywiście łazienka). wygląd całości zgodny ze zdjęciami na stronie hostelu. ja zostałam pozytywnie zaskoczona, spodziewałam się, że dostaniemy coś dużo gorszego. Polecam oszczędnym. Osoby, które jedzą bułkę przez bibułkę mogą być innego zdania. pozdrawiam

Gość gość
bylam kiedys w wisle ale nic ciekawego ustron jest ladniejszy bylam w nim z 5 razy

Gość gość
bylam kiedys w wisle ale nic ciekawego ustron jest ladniejszy bylam w nim z 5 razy