Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joalik

Przyszłe mamy w Szwajcarii :)

Polecane posty

Witam, Czy są na forum przyszłe mamy mieszkające w Szwajcarii ?

Gość była tu niedawno kobieta
z liechtensteinu, czyli po sąsiedzku z tobą, ale nie wiem, czy jeszcze tu pisze, bo coś jej ostatnio nie widać. maja papaja miała nick.

Gość Radziu_Tomaszewski_28_l.
O a ja chyba wiem kim jest ta Maja Papaja!!!! :D Tzn mojego kumpla kuzyn, a moj znajomy, byl na stazu w Zurychu w pewnej powazanej instytucji finansowej i mowił ze jest tam Polka, ktora jest tam seniorem i w ogole wazna osoba z tytulem doktora i takie tam. O ile sie nie myle to Papaja jest seniorem w Goldman Sachs! :D Ha! Rozszyfrowalem ja! Pisala troche na tematach Poza polska... i stamtad wyczytalem ze ma faceta z Luksemburga i to tez by sie zgadzalo, bo znajomy mowil ze laska ma facenta nie polaka, ani nie szwajcara ale nie wiedzial dokladnie skad, za to slyszal od ludzi z firmy, ze ten facet jest seniorem w banku UBS, tym z kluczami i tez ma doktorat. ona mieszka w Liechtenszteinie, ale pracuje w Zurychu w Goldmanie A myslala ze jest anonimowa hahahha :P Polacy wszedzie dotra, wszystko wywesza a z tym kupplem i tym, ze trafilem na jej wypowiedzi na kafeterii to totalny zbieg okolicznosci :D

A tak swoja droga to Boze moj ile ona musi zarabiac! o_O do tego maz pewnie drugie tyle! zyc nie umierac

Ciekawe jak babka zareaguje na to ze ja zdemaskowalem? O ile zauwazy temat ;) Pozdrawiam Joalik! Niestety nie potrafie ci pomoc, bo moj znajomy juz wrocil z tej Szwajcarii i poza tym to nie poznal tam zadnych Polakow, ani tym bardziej ciezarnych Ale zycze powodzenia. Na pewno ktos sie jeszcze znajdzie...nio chyba ze wszyscy masowo powyjezdzali do Ju Kej hehehe :D

Gość tak sie sklada
ze ja wlasnie jestem w ciazy w szwajcarii :)